Guest

Cisco Spark, mesto gde vam je posao

Besplatna proba

Cisco Spark - jedna platforma za svu Vašu komunikaciju

Gde god da se nalazite, sa bilo kog uređaja, koristite Cisco Spark, jednostavan, lagan, siguran i kompletan alat za kolaboraciju, koji možete isprobati besplatno 30 dana.

Saznajte više

Harvard Business Review izveštaj: Zašto su Vašem timu potrebni moderni kolaboracijski alati?

Savremenom poslovanju su potrebni novi kolaboracijski alati kako bi bili brzi i efikasni. Pročitajte Harvard Business Review da saznate najnovije trendove u digitalnom okruženju.

Preuzmite izveštaj
1495720554347
1495720530339

Cisco Expert Talks

Otkrijte kako Cisco Spark menja način na koji timovi rade pomaže tranziciju ka digitalnom poslovanju, uz totalno novo iskustvo sastanaka, digitalizovanog poslovnog okruženja i pametnijeg toka poslovanja.

Pogledajte vebinar

Cisco Spark Board: 3-u-1 rešenje za timsku saradnju i sastanke

Cisco Spark™ Board je novi uređaj za saradnju timova koji kombinuje wireless prezentaciju, digitalnu tablu za pisanje i video konferenciju.

Saznajte više
Darling

Studije slučaja

Saznajte kako je Signa Real Estate Austria ispred konkurencije uz Cisco Spark.

Co-builder, norveška građevinska firma, objašnjava kako jednostavna komunikacija uz Cisco Spark, pomaže u građevinarstvu.

Italijanski dizajneri Pinifnfarina osmišljavaju automobile i razvijaju transportne sisteme uz Cisco Spark.

Dizajn studio, Orthodox Design, jednostavnije kreira uz Cisco Spark, dok balansira s porodičnim obavezama.

Sigurno, jednostavno, sveobuhvatno

Vaša sigurnost je naša misija

Naše iskustvo u zaštiti najvećih svetskih mreža, kombinovano sa našom ekspertizom u komunikaciji i poslovanju iz oblaka, doprinosi pouzdanosti i sigurnosti Cisco Spark platforme.

Računajte na Cisco

U kompaniji Cisco, mi imamo sigurnost u genima i razumemo da su podaci temelj vašeg poslovanja. Zato Cisco Spark koristi najbolju moguću enkripciju, da osigura da vaši podaci ostanu poverljivi, dostupni i sigurni u svakom trenutku.

Preuzmite dokument o sigurnosti
1481879305352
1481879802529

Mobilna kancelarija

Saznajte kako Apple i Cisco sarađuju kako bi vam pružili fantastično iskustvo mobilne komunikacije, kroz aplikacije, razgovore i saradnju s kolegama putem iPhone i iPad uređaja.

Saznajte više

Jedinstveno rešenje za vaše poslovanje

Naši najbolji alati za kolaboraciju u jedinstvenom servisu pružaju fantastično iskustvo, bez obzira s kog mesta i s kog uređaja mu pristupate. Razmenjujte podatke, poruke, razgovarajte i održavajte sastanke kad god želite, sa bilo kog mesta i u bilo koje vreme. Cisco Spark je cloud usluga i uvek je ažurirana.

1482330074580

Video svuda. Sve u jednom ekranu.

Sve radi zajedno. Dodirnite i pokrenuli ste video sastanak. Pridružite se sa vašeg telefona ili računara. Ili okupite tim i održite im sastanak uživo u Cisco Spark konferencijskoj sobi.

1481879455920

Poslovni telefonski sistem

Ima sve funkcionalnosti tradicionalnog poslovnog telefonskog sistema i više od toga*. Instalirajte Cisco IP Phone 7800 ili 8800 serije gde god želite - u vašoj kancelariji ili kod kuće. Cisco Spark sve to povezuje.

1481879496676

Osećajte se kao da ste u istoj sobi

Svaku sobu za konferencije možete pretvoriti u sobu za video-konferencije: jednostavnim uključivanjem u Cisco Spark Room System. Uđite u sobu sa svojom Cisco Spark aplikacijom i sastanak može početi.

28492002-720x480

Preuzmite aplikaciju

Preuzmite besplatnu Cisco Spark aplikaciju za sve Vaše uređaje