Guest

Mobiele netwerkproviders

Bekijk de mogelijkheden van de volgende generatie mobiele netwerken

Aangezien het mobiele dataverkeer elk jaar verdubbelt, bevindt mobiel internet zich op een keerpunt. Een Cisco IP Next-Generation Network met het Cisco ASR 5000 mobiele multimedia-kernplatform kan serviceproviders als u helpen om uw netwerken en bedrijfsmodellen verder te ontwikkelen.


Cisco kan u helpen om uw netwerk op een kosteneffectieve manier te schalen, nieuwe bedrijfsmodellen te ontwikkelen en om de klantervaring te verbeteren om in te spelen op de mogelijkheden die de markt voor mobiel internet biedt. Geavanceerde 3G- en 4G-netwerken stappen over op IP. Cisco helpt u om een uitzonderlijke klantervaring te bieden, ongeacht de locatie, het apparaat of de technologie:

  • Volledige IP-architecturen faciliteren een snelle implementatie van nieuwe apparaten en toepassingen voor mobiel internet
  • Met geïntegreerde, end-to-end-architecturen kunt u kosten besparen en de prestaties verbeteren
  • Een kosteneffectieve backhaul levert een aanzienlijke besparing op
  • Dankzij een betere zichtbaarheid en controle via subscriber en application awareness is het netwerk eenvoudiger te beheren

Femtocell
De Cisco Femtocell-oplossing helpt u binnenshuis een betrouwbare mobiele dekking van hoge kwaliteit te leveren, terwijl tegelijkertijd het aantal backhaulopstoppingen en de kosten worden gereduceerd.


4G WiMAX
Dankzij de 4G WiMAX-producten en -oplossingen van Cisco kunt u op een rendabele manier gebruikmaken van het IP-netwerk om nieuwe abonnees te voorzien van draadloze services.


Unified RAN Backhaul
Cisco Mobile Transport over Packet (MToP) levert services via één IP/MPLS-netwerk om zodoende de mobiele backhaulkosten te reduceren.


Draadloos mesh-netwerk
Cisco ServiceMesh maakt gebruik van licentievrije Wi-Fi-technologie om het bereik van breedbandnetwerken uit te breiden voor de levering van innovatieve nieuwe services voor draadloze netwerken.

Behandelde onderwerpen

Laat ons u helpen

  • Cisco SMB Shop
  • Vind Internationale Contacten
  • Vind een Cisco-partner