Guest

Oplossingen

Beveiligingsoplossingen voor serviceproviders

Hierarchical Navigation

Security Everywhere

Wees voorbereid op de moderne bedreigingen met beveiliging die net als IoE overal aanwezig is.

Security Everywhere

De sterke toename van video-oplossingen, draadloze mobiliteit, Internet-of-Everything (IoE) en cloudservices heeft niet alleen zakelijke kansen opgeleverd, maar ook geleid tot nieuwe beveiligingsuitdagingen. Servicproviders die inkomsten willen genereren met deze nieuwe kansen, kiezen voor open en programmeerbare netwerkarchitecturen die de zakelijke flexibiliteit vergroten en kosten verlagen.

Hierbij moet echter wel voldoende aandacht zijn voor de cyberrisico's. Aanvallers maken gretig gebruik van de sterk stijgende mogelijkheden die de nieuwe services, grootschalige netwerkverbindingen en immer groeiende stroom van apparaten bieden. Verouderde beveiligingsmethoden zijn niet meer toereikend voor de evoluerende netwerkarchitecturen of de sterke veranderingen in het soort bedreigingen.

Tot nu was de enige bruikbare methode voor serviceproviders het inzetten van schaalbare pointoplossingen. Deze afgeschermde methode is duur en verhindert dynamische bescherming van werklasten en gegevensstromen in fysieke, virtuele en cloudomgevingen.

Pointoplossingen bieden bovendien beperkte integratiemogelijkheden waardoor beveiliging minder efficiënt wordt omdat er gaten in de zichtbaarheid en correlatie van bedreigingen ontstaan. Beveiligingsteams moeten ervoor zorgen dat geavanceerde bedreigingen worden geïdentificeerd, beperkt en hersteld zonder dat dit ten koste gaat van de servicelevering, netwerkflexibiliteit of schaalbaarheid.

In vergelijking met traditionele connectiviteit en beheerde services hebben serviceproviders nu te maken met standaardisering, omzetvermindering en een hoog overstappercentage van klanten. Ze breiden hun serviceaanbod uit met cloudservices om een hogere gemiddelde omzet per gebruiker te genereren voor nieuwe services met toegevoegde waarde, waaronder beveiligingsservices.

Om hun rendement op grote investeringen te verbeteren, hebben serviceproviders aanvullende services nodig die snel en met lagere investeringskosten kunnen worden aangeboden aan zakelijke klanten.

Oplossingen voor bedreigingsgerichte beveiliging voor de open netwerkarchitectuur van Cisco zijn nu beschikbaar voor serviceproviders. Onze architectuur voorziet in flexibiliteit in internetsnelheid met een open, elastische en toepassingsgerichte netwerkinfrastructuur die serviceproviders en hun klanten bescherming tegen geavanceerde bedreigingen biedt.

Oplossingen voor bedreigingsgerichte beveiliging van Cisco zorgen ervoor dat serviceproviders overal in het productienetwerk en de zakelijke IT-omgeving beveiliging effectief kunnen inzetten. Deze oplossingen zijn geschikt voor netwerkinfrastructuren van mobiele providers, mobiele, cloud- en video-oplossingen en het datacenter.

Onze geavanceerde beveiligingsoplossingen bieden zichtbaarheid en bescherming voor uw uitgebreide netwerk: voor, tijdens en na een aanval.

 • Netwerkbeveiligings- en datacenteroplossingen voorzien in bescherming van gegevens en resources door middel van bescherming tegen bedreigingen, beleidsbeheer en meer.
 • Geavanceerde oplossingen voor bescherming tegen malware analyseren bedreigingen achteraf en worden automatisch aangepast om de beveiliging te verbeteren.
 • Contentgatewayoplossingen bieden bescherming tegen voortdurende, dynamische en snel veranderende e-mail- en webbedreigingen.
 • Toegangs- en beleidsbeheeroplossingen beheren toegang, segmenteren verkeer en beheren beleidsregels in het netwerk.
 • Mobiliteits- en endpointoplossingen bieden consistente en contextbewuste beveiliging voor infrastructuren, endpoints en gegevens.

De unieke beveiligingsbenadering van Cisco zorgt voor een consistent beveiligingsbeleid in fysieke, virtuele en cloudomgevingen. We combineren de kracht van open en programmeerbare netwerken met diepgaande integratie van beveiligingsservices van Cisco en derden. Serviceproviders kunnen hun bedreigingsintelligentie versterken en automatiseren om aanvallen te detecteren, te analyseren en erop te reageren terwijl werklasten dynamisch worden ingezet en worden verplaatst tussen topologieën.

Bovendien kunnen serviceproviders deze beveiligingsmogelijkheden opnemen in het serviceaanbod voor uw klanten. Providers kunnen resourcevereisten reduceren en klanten beschermen tegen geavanceerde bedreigingen met fysieke, virtuele en hybride CPE-beveiligingsoplossingen (customer premises equipment).

Cisco Cloud Security-oplossingen geven u de mogelijkheid om met één platform cloudgebaseerde, CPE-gebaseerde en hybride beveiligingsservices te leveren aan meerdere klanten. Profiteer van schaalvoordelen door services voor meerdere klanten uit te voeren via een multitenantserviceleveringsplatform dat voorziet in kostverlaging met behoud van concurrerende prijzen en mogelijkheden biedt om omzet te genereren met nieuwe services.

Aanbod omvat:

Cisco combineert als enige geavanceerde integratie van beveiligingsservices met consistent beveiligingsbeleid, ongeacht de provisioninglocatie van werklasten. Onze oplossingen bieden serviceproviders op drie manieren voordelen.

Verbeterde flexibiliteit

Cisco levert responsieve beveiligingsbescherming met snelle provisioning en automatische aanpassingen voor veranderende werklasten en bedreigingen. Als serviceproviders kiezen voor dynamische beveiliging van werklasten en gegevensstromen, kunnen ze optimaal profiteren van open en programmeerbare netwerken en de problemen van traditionele, afgeschermde beveiliging voorkomen.

Cisco Cloud Security-as-a-Service-oplossingen bieden uitmuntende, flexibele en schaalbare services voor beveiliging van private, openbare en hybride clouds. Dankzij onze oplossingen kunt u snellere time-to-value bereiken en snel uiteenlopende beveiligingsservices inzetten voor uw klanten.

Lagere kosten

Cisco en onze partners hebben de beste beveiligingsservices geïntegreerd om de lasten van kostbare integratieprojecten te verlichten. Dankzij de dynamische orkestratie van Cisco zijn de niet efficiënt ingezette, afgeschermde en handmatig beheerde beveiligingsservices niet langer nodig. Daarnaast zorgt het consistente, centrale beleidsbeheer ervoor dat de operationele kosten en kapitaaluitgaven voor infrastructuur kunnen worden teruggebracht.

Met Cisco Cloud Security as-a-Service-oplossingen kunnen serviceproviders hun klanten kostenefficiënte, beheerde beveiligingsoplossingen leveren voor:

 • Onderhoud van beveiligde infrastructuren
 • Naleving van regelgeving
 • Kostenbeheer
 • Aanvulling van de beveiligingsexpertise op het gebied van beveiliging hebben

Met de beheerde beveiligingsservices van Cisco kunnen serviceproviders hun klanten helpen bij het terugdringen van de kosten voor IT-beveiliging. Providers kunnen up-to-date beveiligingsbescherming leveren waarbij de handelingen voor beveiligingsbeheer worden verminderd.

Verhoogde omzet

Nu ondernemingen steeds meer voor de cloud kiezen, hebben providers een unieke kans om te profiteren van deze trend en beter in te spelen op de beveiligings-, beheer- en budgetvereisten van klanten. Serviceproviders kunnen meer inkomsten genereren door klanten effectieve, gedifferentieerde en beveiligde services aan te bieden.

Beveiligingsproducten

Cisco biedt een van de meest uitgebreide, geavanceerde portfolio's voor bescherming tegen bedreigingen. Onze bedreigingsgerichte en operationele benadering voor beveiliging vermindert de complexiteit en biedt uitmuntende zichtbaarheid, doorlopende controle en geavanceerde bescherming tegen bedreigingen op het uitgebreide netwerk en in het hele aanvalsspectrum. Aanbod omvat:

Cisco Firepower 9300

Topprestaties, diepgaande integratie en geavanceerde orkestratie en geavanceerd beheer. De beveiligingstoepassing Cisco Firepower 9300 is een speciaal ontwikkelde carrier-class, multi-service-beveiligingstoepassing voor serviceproviders. De toepassing biedt nauwe integratie van de beste beveiligingstoepassingen van Cisco en derden.

Dit product voorziet in schaalbare beveiliging, met inbegrip van:

 • Cisco ASA-firewalling
 • Cisco Next-Generation IPS (verkrijgbaar vanaf K4 2015)
 • Cisco Advanced Malware Protection (verkrijgbaar vanaf K4 2015)
 • Risicobeperking met Radware Distributed Denial-of-Service (DDoS) (verkrijgbaar vanaf Q4 2015)
 • Aanvullende eersteklas beveiligingsservices van Cisco en derden in de toekomst.