Guest

Secure Access

Hierarchical Navigation

Cisco Umbrella Roaming

Bescherm gebruikers eenvoudig wanneer zij niet via VPN zijn verbonden.

Cisco Umbrella Roaming

Leider in netwerktoegangsbeheer (NAC)

Cisco wint ‘Global Network Access Control Market Leadership Award 2016’ van Frost & Sullivan (PDF – 3,1 MB)

Rapport ophalen

Beveiligde netwerktoegang voor persoonlijke mobiele apparaten

Lees over de innovatieve visie die Cisco heeft voor het beveiligen van de BYOD-omgeving.

Geschiktheidsassessments

Verkrijg inzicht in overwegingen ten aanzien van de beveiligingsgeschiktheid voor BYOD-implementaties.

Sterk beveiligde alomtegenwoordige toegang

Met Secure Access kunt u een basis opzetten die personen in staat stelt altijd, overal en met elk apparaat verbinding te maken. Op die manier kunnen bedrijven werknemersproductiviteit verhogen en bedrijfstransformatie beheren, en tegelijkertijd risico’s en inbreuken op de beveiliging minimaliseren. Hiermee wordt "‘bring your own device’" (BYOD), cloud en samenwerking mogelijk om de workspace vol vertrouwen te transformeren.

De Cisco Secure Access-oplossing biedt:

  • Een infrastructuur waarop bedrijfsbeleid wordt toegepast voor sterk beveiligde toegang binnen uw bekabelde, draadloze en VPN-netwerk
  • Gecentraliseerd beheer voor zichtbaarheid van alle gebruikers en apparaten die toegang hebben tot uw netwerk om onboarding van gebruikers te versnellen
  • Netwerkbeveiliging gericht op aanvallen in het gehele aanvalsspectrum – voor, tijdens en na een aanval

Voor organisaties die zich op de beveiliging van een toenemend aantal persoonlijke apparaten op de werkplek moeten richten, vormt Cisco BYOD Smart Solution het meest beveiligde en uitgebreide beheersysteem voor endpoints en de levenscyclus van het netwerk. Hiermee zijn zij verzekerd van een uitstekende gebruikers- en IT-ervaring.

Waar het beveiligde externe toegang betreft, biedt Cisco AnyConnect Secure Mobility Solution uitgebreide, sterk beveiligde ondernemingsmobiliteit, waarbij toonaangevende Cisco-webbeveiliging wordt gecombineerd met technologie van de volgende generatie voor externe toegang.

De kern van de oplossing Cisco Secure Access wordt gevormd door de krachtige combinatie van Cisco Umbrella Roaming, Cisco Identity Services Engine (ISE), Cisco Adaptive Security Appliance (ASA), Cisco TrustSec en Cisco AnyConnect. Klanten kunnen ook andere producten en oplossingen van Cisco Security toevoegen om te profiteren van extra beveiligingslagen.

De oplossing wordt geïntegreerd in de Cisco-infrastructuur (bekabelde, draadloze en externe toegang) om consistente beveiliging te bieden, ongeacht hoe gebruikers en apparaten verbinding maken.

Secure Access vereenvoudigt beleidsbeheer, biedt bredere zichtbaarheid van apparaten en gebeurtenissen in het netwerk en verzamelt en deelt context om te handelen op basis van diepgaande netwerkinzichten. Bovendien worden beveiligingsmechanismen krachtiger, zodat het gehele aanvalsspectrum wordt gedekt – vóór, tijdens en na een aanval.

Video’s

Ontdek hoe het werkt, op een veilige manier

Het bekijken van deze video vereist de nieuwste versie van Adobe Flash Player met JavaScript.

Flash Player downloaden

Bied het hoofd aan BYOD-beveiligingsuitdagingen

Het bekijken van deze video vereist de nieuwste versie van Adobe Flash Player met JavaScript.

Flash Player downloaden

BYOD beheren met ISE

Het bekijken van deze video vereist de nieuwste versie van Adobe Flash Player met JavaScript.

Flash Player downloaden

Contact Cisco

Halfjaarlijks Cisco-cyberbeveiligingsrapport 2016

Leer hoe u de impact van een aanvaller kunt ondermijnen.

Rapport downloaden