Guest

Cisco Cloud Intelligent Network

Ike reikt naar de cloud

Ike gebruikt het Cloud Intelligent Network om een intergalactische oorlog te voorkomen. (3 min. 27 sec.)

Cisco Cloud Intelligent Network - Ike reikt naar de cloud.

Cisco Cloud Intelligent Network is een basis die u helpt bij het opzetten van cloudservices en het versnellen van de implementatie van openbare, privé- en hybride clouds. Dit intelligente netwerk is het platform waarin clouds, datacenters en eindpunten zijn geïntegreerd. Hierdoor kunt u een betrouwbare, sterk beveiligde cloudervaring garanderen, evenals een uiterst schaalbare en efficiënte infrastructuur.

Bereid uw netwerk voor op de cloud

Ontdek wat volgens meer dan 1300 IT-professionals essentieel is voor een succesvolle migratie naar de cloud.

Lees het onderzoek

Het juiste netwerk voor cloudservices bouwen

Cloudservices worden steeds complexer, met meer toepassingen, meer apparaten en meer verspreide gebruikers. Hierdoor ontstaat een massale verschuiving naar een wereld met vele clouds: openbaar, privé en hybride. Deze clouds moeten intelligent met elkaar en met klanten in verbinding staan om te helpen bij het aanbieden van complexe, hoogwaardige services en het efficiënt aanpassen aan de gewenste schaal.

Cisco stelt dat een intelligent netwerk de basis moet zijn die de wereld van vele clouds met elkaar verbindt. Het Cloud Intelligent Network van Cisco maakt het eenvoudiger om aan uw vereisten op het gebied van cloudservices te voldoen. U kunt efficiënter en betrouwbaarder services leveren, ongeacht of het om privécloudservices, hybride cloudservices verspreid over verschillende gebruikerslocaties, of openbare, commerciële cloudservices voor ondernemingen gaat.

Cisco Cloud Intelligent Network

Het Cisco Cloud Intelligent Network is gebaseerd op drie fundamentele standaarden voor een effectieve levering van uw cloudservices. Bijvoorbeeld:

  • Cloud-to-Customer Connect , om de juiste gebruikerservaring te helpen garanderen tussen apparaten, toepassingen en locaties
  • Cloud-to-Cloud Connect voor het consolideren van datacenters, het verbinden van clouds en het optimaliseren van de toelevering van data en inhoud
  • Network Management and Automation voor flexibiliteit en aanpasbaarheid binnen netwerkdomeinen

Hierbij gaat het ook om een brede reeks functies die netwerken intelligenter maken. Bijvoorbeeld:

  • Zichtbaarheid voor gebruikers, toepassingen en netwerktoestanden
  • De mogelijkheid om de prestaties, beveiliging en beschikbaarheid dynamisch te configureren
  • Het gebruik van servicebeleidsregels voor het beheren van de schaalgrootte binnen de hele infrastructuur

Ongeacht of cloudservices binnen het hele netwerk van de organisatie (Borderless Networks) worden geleverd of binnen het IP Next-Generation Network van de serviceprovider, Cisco Cloud Intelligent Network helpt u bij een veilige en betrouwbare levering van de netwerken. Het maakt een schaalgrootte van wereldklasse mogelijk, gebouwd op routing- en switching-oplossingen, zoals het Cisco Carrier Routing System (CRS), Aggregation Services Routers (ASR), Integrated Services Routers (ISR), Cloud Services Router 1000V (CSR 1000V) en Cisco Nexus-technologie.

Cloud-to-Customer Connect

Cloud-to-Customer Connect helpt u een hoge kwaliteit garanderen, evenals een sterk beveiligde en voorspelbare gebruikerservaring voor eindgebruikers van openbare, privé- of hybride clouds. Hieronder vallen ook oplossingen voor het ondernemings-WAN en voor cloudproviders.

Het leveren van een hoogwaardige ervaring

Met Cloud-to-Customer Connect kunnen organisaties gebruikers van alle soorten clouds transparant met elkaar verbinden. Het biedt de efficiëntie van cloudtechnologieën met de betrouwbaarheid van een particulier netwerk. De oplossing biedt:

  • Optimale toepassingservaring: geïntegreerde zichtbaarheid, optimalisatie en overlevingsvermogen van netwerken
  • Betrouwbare cloudbeveiliging: centraal geregeld beleid en directe toegang vanuit locatie tot cloud
  • Vereenvoudigde bewerkingen: geconsolideerd beheer en gevirtualiseerde hosting van toepassingen

De oplossing is gebaseerd op een van de breedste en meest uitgebreide portefeuilles op het gebied van routing voor ondernemingen en WAN-optimalisatie.

Services van cloudproviders helpen garanderen

Cloudproviders kunnen effectief cloudservices leveren door volop te profiteren van hun datacenter en netwerkactiva. Een van de oplossingen is het Network Positioning System (NPS), waardoor de datacenters en netwerken van cloudproviders zowel betrouwbaarder, veiliger als efficiënter worden. NPS past de infrastructuur aan een groeiende vraag naar cloudservices aan, ongeacht het tijdstip, de locatie en de toepassingen.

Cloud-to-Cloud Connect

Cloud-to-Cloud Connect beantwoordt aan de groeiende behoefte aan het bouwen van hybride clouds en het optimaliseren van de levering van data en inhoud vanuit de verspreide datacenters. Dit omvat onder andere het vereenvoudigen van Data Center Interconnect door de structuur van het datacenter te stroomlijnen tussen datacenters, het schalen van de onderlinge verbindingen voor cloudgroei en het automatiseren van de onderlinge verbindingen met de Datacenter-services. Cloud-to-Cloud Connect gebruikt de intelligentie binnen het netwerk voor de identificatie en een efficiënt gebruik van de voornaamste bronnen in de cloud.

Cloudnetwerkbeheer

Cisco Prime for Enterprise and Service Providers biedt een volledig pakket beheer- een automatiseringsmodules ter ondersteuning van duizenden netwerkapparaten van Cisco en andere leveranciers. Dit zijn onder andere analyse, servicebeheer, netwerkbeheer en kernservices. Cisco Prime ondersteunt een intuïtieve, werkstroomgerichte gebruikerservaring, geïntegreerde multi-domeinbewerkingen en een enorme reeks gestandaardiseerde API's voor koppeling met andere beheersystemen.