Guest

Cisco Intelligent Automation for Cloud Starter Edition


De eerste stappen op weg naar Cloud Computing

Ga snel aan de slag met een private cloud op het Cisco Unified Computing System (UCS) en profiteer van de innovatieve Cisco Intelligent Automation for Cloud Starter Edition. U kunt binnen slechts enkele weken al beginnen met het leveren van infrastructuur-als-service. Na installatie kan uw IT-organisatie voorzien in zelfregulerende automatisering aan zowel virtuele als fysieke resources en kost end-to-end provisioning slechts minuten in plaats van dagen.

Videodemonstratie

Videodemonstratie

Beleef Cisco Intelligent Automation for Cloud Starter Edition in praktijk. (7:00 min)

Factsheet lezen

Cisco Intelligent Automation for Cloud Starter Edition is de softwareoplossing waarmee uw organisatie in een oogwenk een private cloud kan implementeren zodat u kunt profiteren van alle voordelen van cloud computing.

De starterseditie biedt met name eenvoudige infrastructuurprovisioning via een self-serviceportal waardoor u beschikt over automatiseringsmogelijkheden, organisatiefunctionaliteit en levenscyclusbeheer voor zowel virtuele als fysieke servers. Omdat implementatie zo eenvoudig is, kunt u nog sneller gebruikmaken van cloud computing en hebt u nog meer flexibiliteit.

Als u deze oplossing gebruikt in combinatie met Cisco UCS, kunt u onder meer het volgende doen:

  • IT-infrastructuurservices standaardiseren en automatiseren
  • Provisioning van zowel virtuele apparaten als fysieke servers organiseren
  • Computingresources beheren vanaf de initiële implementatie tot aan het einde van de levenscyclus

Op maat schaalbaar voor uw bedrijf

Het product is direct klaar voor gebruik en is uitgerust met vooraf ingestelde servicecontent, werkstromen en integratie-adapters ter ondersteuning van UCS- en VMware-omgevingen.

Deze oplossing voor cloudbeheer bestaat uit twee hoofdonderdelen:

  • Cisco Cloud Portal - voorziet in de gebruikersinterface, de servicecatalogus en functionaliteit voor levenscyclusbeheer voor het indienen en bijhouden van IT-aanvragen
  • Cisco Process Orchestrator - de engine voor automatisering en organisatie waarmee werkstromen en provisioning worden geautomatiseerd om aan deze aanvragen te kunnen voldoen.

Met de startereditie begint u met zelfregulering, geautomatiseerde provisioning van virtuele apparaten en fysieke UCS-blades. Naarmate uw bedrijf en de vraag naar IT groeien, kunt u uw implementatie uitbreiden en zo profiteren van de ongekende mogelijkheden van Cisco Intelligent Automation for Cloud.

Het product is naar wens uitbreidbaar en er is een upgradepad beschikbaar zodat u de functionaliteit en installatie van uw private cloud in de toekomst kunt upgraden naar een heterogene omgeving voor meerdere leveranciers of kunt verplaatsen naar een meer hybride cloudmodel.

Functies en voordelen

Deze cloudbeheer- en organisatieoplossing voor Cisco UCS biedt de volgende voordelen:

  • Geïntegreerde portal voor zelfregulering - biedt gebruikers een eenvoudige en gebruiksvriendelijke interface waarmee ze hun virtuele en fysieke resources kunnen aanvragen en bijhouden.
  • Geïntegreerd cloudbeheer - biedt automatische provisioning aan resources wanneer serviceaanvragen zijn ingediend, en stelt gebruikers en beheerders in staat om hun resources te beheren tijdens de gehele levensduur.

Aanvullende hulpbronnen

Laat ons u helpen

  • Cisco SMB Shop
  • Vind Internationale Contacten
  • Vind een Cisco-partner
 
Ondersteuning