Имате сметка?
  •   Персонализирана содржина
  •   Вашите производи и поддршка
Најава

Потребна ви е сметка?

Направете сметка

Колаборативна и тимска комуникација - во своето најдобро издание

Пробајте 3 месеци бесплатно

Запознајте го Cisco Spark

Работете било каде, во било кое време, со Cisco Spark: едноставна, безбедна и комплетна платформа за соработка.

Пробајте 3 месеци бесплатно

Преземете брошура на Cisco Spark

Cisco Spark Board

Сеопфатно cloud решение кое овозможува:

  • безжично спорелување на екраните на сите корисници каде и да се наоѓаат
  • користење на интерактивна, мултимедијална табла за работа на заедничките задачи
  • високо квалитетен тон и видео
Дознај повеќе

Нови стандарди на современата комуникација

Пораки. Праќајте приватни пораки само на едно лице или започнете групен разговор

Пораки

Праќајте приватни пораки само на едно лице или започнете групен разговор

Гласовни повици. Јавувајте се и примајте повици преку компјутери, мобилни апликации или фиксни телефонски линии

Гласовни повици

Јавувајте се и примајте повици преку компјутери, мобилни апликации или фиксни телефонски линии

Видео состаноци. Направете видео или гласовен конференциски повик за 200 учесници во исто време

Видео состаноци

Направете видео или гласовен конференциски повик за 200 учесници во исто време

Taблa. Користете интерактивна табла за колаборација и цртајте или пишувајте со помош на маусот или екранот чувствителен на допир

Taблa

Користете интерактивна табла за колаборација и цртајте или пишувајте со помош на маусот или екранот чувствителен на допир

Tимови. Oрганизирајте ги тимовите на проекти за да работите колку што можете поефикасно и за да избегнете губење на време и ресурси

Tимови

Oрганизирајте ги тимовите на проекти за да работите колку што можете поефикасно и за да избегнете губење на време и ресурси

Документи. Безбедно споделувајте датотеки и пристапете до нив од било кој уред

Документи

Безбедно споделувајте датотеки и пристапете до нив од било кој уред

Студии на случаи

Del Brenta

Италијанскиот производител за висока мода Del Brenta, произведува високи потпетици, чевли на платформа и други обувки, за најреномираните модни куќи во светот. Cisco Spark им овозможува да останат во тек со трендовите кои постојано се менуваат.

DataQuest

Компанијата за ИТ услуги DataQuest, го користи Cisco Spark за да ја зголеми ефикасноста на своите вработени, а воедно и да ги комуницира новите продукти со купувачите.

iVii

iVii воведува трансформација во магацинското работење; Нејзините експерти го користат Cisco Spark за да ги навигираат инженерите на терен, во процесот на анализа и разрешување на проблемите.

One Republic

Како музичката група One Republic ги носи одлуките за своите идни турнеи кога се на пат? Го користат Cisco Spark за да ги придвижат работите напред!

hbr_final

Извештај на Hardward Business Review: Зошто модерни алатки за колаборација му се потренбни на Вашиот тим ?

На современиот бизнис му се потребни алатки за колаборација кои се брзи, реактибилни и лесни за употреба. Дознајте повеќе за најновите трендови во дигиталната сфера од Harvard Business Review.

Преземете го извештајот
spark

Cisco Expert talks

Дознајте како Cisco Spark може да го промени начинот на кој Вашите тимови ќе работат и ќе Ви помогнат на патот кон дигитален бизнис, со комплетно нови искуства на состаноци, дигитализирани работни срединин и паметно работење.

Погледнете го вебинарот

Безбедна и сеопфатна алатка за соработка

t_security_500x282

Највисоко ниво на безбедност

Cisco Spark поседува врвни способности за шифрирање, на тој начин обезбедува доверливост, достапност и трајна безбедност на вашите податоци

Подобри состаноци, насекаде

Подобри состаноци, насекаде

Научете зошто организациите имаат потреба од подобри решенија за водење состаноци и колаборација и како Cisco може да помогне.

Cisco Флекс План

Cisco Флекс План

Поедноставете ја вашата транзиција на сервиси за колаборација достапни на Cloud, со помош на Cisco Флекс План.

file

Бесплатно пробајте Cisco Spark

Испробајте ги сите можности на Cisco Spark - три месеци бесплатно

Пробајте 3 месеци бесплатно