Имате сметка?

  •   Персонализирана содржина
  •   Вашите производи и поддршка

Потребна ви е сметка?

Направете сметка

Cisco Webex Teams


Искусете далеку поинтуитивен начин на работа.

Испробајте 3 месеци бесплатно

Cisco Webex Teams

Останете поврзани помеѓу состаноците, со виртуелни простории за состаноци, пораки, споделување на податоци, табли и видео повици.

Побарајте бесплатен пробен период

Симнете електронска книга

Cisco Webex Board

Безжично споделување на содрижини, дигитално споделување на табла и видео конференции - на еден уред.

Нови стандарди на современата комуникација

Пораки

Праќајте приватни пораки само на едно лице или започнете групен разговор

Гласовни повици

Јавувајте се и примајте повици преку компјутери, мобилни апликации или фиксни телефонски линии

Видео состаноци

Направете видео или гласовен конференциски повик за 200 учесници во исто време

Taблa

Користете интерактивна табла за колаборација и цртајте или пишувајте со помош на маусот или екранот чувствителен на допир

Tимови

Oрганизирајте ги тимовите на проекти за да работите колку што можете поефикасно и за да избегнете губење на време и ресурси

Документи

Безбедно споделувајте датотеки и пристапете до нив од било кој уред

Gartner вели

Cisco предничи на пазарот за онлајн решенија за состаноци и колаборација.

Cisco Expert Talks

Откријте како Cisco Webex Teams може да го промени начинот на кој вашите тимови работат и да ви помогне во авантурата кон дигиталниот бизнис, со сосема ново искуство на состаноци, дигитализирани работни места и попаметни работни процеси. 

Студии на случаи

IBM Norway

Погледнете како Cisco Webex го редефинира начинот на кој луѓето се сретнуваат, комуницираат и ги завршуваат заедничките работни задачи во IBM Норвешка.

Jerry Bruckheimer Films

Jerry Bruckheimer Films ги трансформираат тимовите да работат интуитивно со помош на Cisco Webex Teams.

Del Brenta

Италијанскиот производител за висока мода Del Brenta, произведува високи потпетици, чевли на платформа и други обувки, за најреномираните модни куќи во светот. Cisco Webex Teams им овозможува да останат во тек со трендовите кои постојано се менуваат.

One Republic

Како групата "One Republic" носи одлуки за своите идни турнеи кога се на веќе на пат? Го користат Cisco Spark, за да ги придвижат работите нанапред!

Безбедна и сеопфатна алатка за соработка

Највисока безбедност

Cisco Webex Teams нуди функционалности за енкрипција кои се најдобри во индустријата, и кои обезбедуваат: доверливост, достапност и тековна безбедност на податоците.

Подобри состаноци, насекаде

Дознајте зошто на организациите им требаат подобри решенија за состаноци и колаборација, и како Cisco би можел да помогне.

Cisco Флекс План

Купувајте состаноци кога ќе ви затребаат. Cisco Flex планот за колаборација, ви овозможува една претплата за сите ваши колаборациски потреби.

Испробајте го Cisco Webex Teams бесплатно

Истестирајте ги сите фукционалности на Cisco Webex Teams, 3 месеци бесплатно.