Ciscon AMP-ratkaisu kärjessä NSS Labsin testissä

Ciscon Advanced Malware Protection (AMP) –ratkaisu voitti NSS Labsin vuonna 2015 tietomurtojen tunnistusjärjestelmille tekemän testin. Tutustu ominaisuuksiin tiedotteessa

Tutustu testiraporttiin ja resurssipakettiin täällä

Hallitse kehittyneitä haittaohjelmia aiempaa läpinäkyvämmin

Suojaa yrityksesi kaikenlaisilta hyökkäyksiltä. Ciscon Advanced Malware Protection (AMP) -teknologia voidaan ottaa käyttöön koko tietoturvarakenteen laajuudella ja sovittaa tietoturvatarpeidesi mukaiseksi. Tutustu Ciscon AMP-ratkaisun moniin käyttöönottomahdollisuuksiin verkossa, mobiililaitteissa ja virtuaaliympäristöissä.

Esikatselu

Hanki jatkuvatoiminen päätelaitteiden suojausratkaisu

Raportissa kerrotaan, miten jatkuvatoiminen kehittynyt haittaohjelmasuojaus antaa hyökkäyksistä aiempaa enemmän tietoa. Hyökkäykset voidaan eristää ja torjua loppukäyttäjiä ja tietoturvahenkilöstöä häiritsemättä. Tietoturvatiimi saa myös reaaliaikaista tietoja tulevien hyökkäysten estämistä varten ennen hyökkäyksiä, niiden aikana ja niiden jälkeen.

Esikatselu

AMP-ratkaisulta edellytetyt ominaisuudet

Tehokkaan haittaohjelmasuojauksen on oltava yhtä kattava ja kehittynyt kuin haittaohjelmat, joita vastaan se on suunniteltu. Sen on myös katettava koko tietorakenne pilvestä verkkoon ja päätelaitteisiin. Tämän ostajan oppaan lukemalla saat tietoa tärkeistä ominaisuuksista, joita AMP-ratkaisulta tulisi edellyttää, ja avainkysymyksistä, joihin AMP-toimittajalta pitäisi löytyä vastaus.

Esikatselu