Imate račun?

  •   Prilagođeni sadržaj
  •   Vaši proizvodi i podrška

Trebate račun?

Stvori račun

Poboljšajte produktivnost zaposlenika koji rade izvan ureda. Digitalizirajte svoje poslovanje

Digitaliziranje malih i srednje velikih tvrtki na sigurnim mrežama usmjerenim korisnicima. Male tvrtke u boljem kontaktu s korisnicima i produktivnijom radnom snagom u pokretu.

Voditi vlastitu tvrtku je uzbudljiv pothvat koji se s malo čime može usporediti. No, traži potpunu posvećenost, kako u vremenu tako i u odabiru prikladne tehnologije. Digitaliziranje vaše tvrtke može postaviti stabilan i siguran temelj za njen razvoj, kako u raznim područjima unutar tvrtke tako i u područjima poslovanja koja su usmjerena na korisnike. Na taj se način, ujedno, i trajno štitite od budućih digitalnih remetilačkih čimbenika i opremate za ispunjavanje rastućih zahtjeva umreženih korisnika i zaposlenika koji svoje radne zadaće sve više obavljaju izvan tvrtke, u pokretu, s nekih drugih lokacija.

Maksimiziranje poslovnih prilika može biti priličan izazov za vašu tvrtku, no njena digitalizacija jednostavno je rješenje za povećanje produktivnosti i pretvaranje izazova u nove prilike. Štoviše, to može biti jednostavno poput…

Prednosti poslovnog povezivanja

Povezanost je ugaoni kamen besprijekorne digitalne strukture. Integracija svih funkcija - sigurnosne zaštite, automatizacije poslovnih procesa, softvera za suradnju zaposlenika i alata za analizu - u svim dijelovima vaše tvrtke, znači da možete bolje angažirati svoje korisnike, još više osnažiti svoje zaposlenike i brže iskorištavati prilike, stjecanjem boljih poslovnih uvida koji onda rezultiraju boljim donošenjem preciznije ciljanih odluka. Broj poslovnih prilika rasti će s brojem uređaja koje spojite na svoju mrežu (razmislite i o spajanju televizora, satova i hladnjaka, na primjer) i s većim brojem radnih mjesta koja ste „premjestili“ u digitalne prostore. Nove prilike će se pojaviti i kad tvrtka iskoristi sve prednosti koje joj donose stalno dostupni, na potrošnju uvijek spremni korisnici. Povezanost transformira tradicionalna radna mjesta i poslovne prakse, ali i očekivanja, kako zaposlenika tako i korisnika. To je seizmička promjena koju tvrtka mora prihvatiti želi li i ubuduće ostati konkurentna.

Kroćenje plime podataka i stjecanje poslovnih uvida

Veća povezanost donosi više potencijalnih prilika – no samo ako u sve te podatke koji će vam postati dostupni unesete neki smisao. Predviđa se da će do 2020. godine u Europi putem Interneta biti spojeno više od 50 milijardi objekata i uređaja, što znači da će europskim tvrtkama na raspolaganju biti golema količina podataka, a to će im omogućiti rast produktivnosti i brže osmišljavanje inovacija. Preobrazba podataka u velike poslovne ideje tek je pola izazova. Srećom, danas postoje pametni analitički alati koji mogu obraditi te podatke i predočiti dobivene informacije kao shvatljive, jasne rezultate koji mogu biti podloga poslovnih odluka. Zapravo, primjenom pravih analitičkih alata do boljih odluka se može doći na temelju točnijih podataka, u puno kraćem vremenu, a to vašoj tvrtki može donijeti i dodatni iskorak pred konkurencijom. Primjena analitičkih alata za strukturiranje podataka znači da će tvrtka moći brže izlaziti na tržište sa svojim proizvodima i uslugama, brže reagirati na potrebe korisnika i, naposljetku, postići bolji financijski rezultat.

Zadovoljiti digitalno osviještene korisnike sofisticiranim izravnim marketingom

Danas smo svi povezani. I to stalno. Očekivanja korisnika u digitalnom svijetu danas su veća nego ikada, kao i njihova spremnost da odustanu od nekog proizvoda, usluge ili internetske stranice. Zato je besprijekorno digitalno iskustvo koje pružate svojim korisnicima kroz sve kanale komunikacije neizmjerno važno, jer vam omogućuje da od njih napravite lojalne kupce koji će se stalno vraćati. Štoviše, neprestano zadovoljavanje vaših digitalno osviještenih korisnika pruža dublje razumijevanje njihovih odluka i ponašanja, što onda vodi k boljem razumijevanju njihovih budućih potrošačkih navika te razvijanju boljih proizvoda i ponuda, koje će ih opet privući k vašem proizvodu ili usluzi te osnažiti reputaciju vaše tvrtke. Mnoge internetske trgovine to već rade jako dobro, primjenom sofisticiranog izravnog marketinga utemeljenog na praćenju prošlih postupaka korisnika. Stalno rade na osmišljavanju boljih doživljaja kojima kupce navode na veću potrošnju.

Opremite svoj tim visoko-tehnološkim alatima za poslovno povezivanje

Doba tradicionalnog radnog mjesta neumitno prolazi, postupno ga mijenja potpuno digitalizirano radno mjesto koje može biti na više lokacija, na točkama u kojima se ljudi mogu povezati, surađivati i zajedno raditi. Razdoblja rasta najčešće ističu ograničenja načina na koje tvrtke podupiru svoju radnu snagu: ako pravodobno zamijetite sve promjene koje se događaju i krenete brzo pronalaziti rješenja to znači da će vaša tvrtka ostati agilna i konkurentna. Današnja digitalizirana radna snaga je pokretna, može raditi odasvud, bilo kad s bilo kime. Zato zaposlenicima trebate dati više fleksibilnosti u odabiru radnog mjesta jer će time biti zadovoljniji i produktivniji, a ta fleksibilnost koju pružate privući će i zadržati najtalentiranije. Uz to, primjena pravih tehnologija omogućiti će vašem timu bolju i bržu interakciju s korisnicima, povećati njihovu učinkovitost i poboljšati zadovoljstvo klijenata – a sve je to dobro za posao.

Pronaći fleksibilna softverska rješenja u cloudu

Nezadovoljstvo softverom je veliki problem u današnjem poslovanju. Zapravo, naše istraživanje pokazuje da mali poduzetnici i direktori malih tvrtki smatraju nadogradnje i licenciranje softvera prilično velikom gnjavažom. Stoga se brzo-rastuće tvrtke sve više okreću rješenjima u cloudu, jer im ona omogućavaju da u korak prate sve digitalne zahtjeve poslovanja. Fleksibilni modeli potrošnje koje nude mnoga cloud rješenja eliminiraju veliki broj problema koji se danas povezuju sa softverom, problema kao što su skupe nadogradnje, nejasni troškovi i situacije u kojima imate ili premalo ili previše licenci. Cloud je stoga zgodno rješenje za sve IT probleme, privlačno mnogim tvrtkama jer im oslobađa vrijeme i novac koje onda mogu posvetiti drugim područjima poslovanja.

Prijavite se na naš bilten i budite stalno u tijeku prateći naše savjete, promocije i posebne ponude.