Onko sinulla tili?

  •   Mukautettu sisältö
  •   Tuotteet ja tuki

Tarvitsetko tilin?

Luo tili

Kehitä tiimityötä Cisco Sparkin avulla

Anna ihmisille yksinkertainen ja tietoturvallinen tila luomiseen, jakamiseen ja tehokkaaseen tiimityöhön.

Haluatko kokea Cisco Sparkin livenä?

Varaa ilmainen demo.

Kaikki yhdessä paikassa

coBuilder

Norjalainen rakennusyhtiö, coBuilder, on edelläkävijä alan digitalisoinnissa. Miten Cisco Spark edistää heidän tavoitteitaan:

Tapaamiset

Näe, kuule ja jaa sisältö kaikkien kanssa. Liity tapaamiseen mistä tahansa, millä tahansa mobiililaitteella tai videojärjestelmällä.

Viestittely

Pikaviesteillä saat ihmisten huomion. Tiimiviestittely on paljon enemmän. Käytä vähemmän aikaa sähköpostiin ja enemmän asioiden saamiseen tehdyiksi.

Puhelut

Soita tai vastaanota kaikki puhelut, missä haluat – Cisco Spark -sovelluksen kautta, IP-puhelimella tai neuvotteluhuoneen videojärjestelmällä.

Sisällön jakaminen

 

Sisällön jakaminen yksinkertaistaa tietojen julkaisemista ja löytämistä. Jaa sisältö tiimille omistetussa tilassa, niin sisältö pysyy kontekstissaan.

 

Integraatio ja botit

Auta ihmisiä käyttämään harvempia järjestelmiä ja sovelluksia. Integraatiot voivat tehostaa ja nopeuttaa työprosesseja, ja botit voivat automatisoida toimintoja.

Mitä Cisco Spark merkitsee sinulle?

CIOt ja yritysjohtajat

Turvallinen, skaalautuva ja kattava tiimiviestintäalusta auttaa tiimejä saaman tehtyä työt tehokkaammin.

Olemassa olevat viestintäratkaisujen käyttäjät

Rakenna olemassa olevien investointien päälle ja lisää turvalliset viestittely-, videopuhelu-, tiedostojenjako- ja kokoustamisominaisuudet.

Loppukäyttäjät

Cisco Spark on turvallinen tila, jossa voi luoda, jakaa ja saada työt tehtyä yhdessä. Kohota tiimiprojektiesi tehokkuus uudelle tasolle.

Aloita sovelluksen käyttö

Lataa ilmainen Cisco Spark -sovellus kaikkiin laitteisiisi.

Koe tiimityön voima

Cisco Spark Board: esitä, tapaa ja luo yhdessä

Haluatko yhdistää fyysiset ja virtuaaliset kokoushuoneet? Cisco Spark Board on digitaalinen tussitaulu, jonka avulla tiimisi voi esittää, kokoustaa ja ideoida. Se on yhdistetty Cisco Spark -palveluun, joten voit tehdä tiimityötä missä tahansa oletkin.

Sparkboard