Guest

Cisco Spark, Платформа за сътрудничество

Безплатен пробен период

Cisco Spark - Една платформа за цялата ви комуникация

Където и да сте, от всяко устройство, работете по Cisco Spark, лесна, интуитивна, сигурна и цялостна платформа за сътрудничество, която можете да опитате безплатно в продължение на 30 дни.

Научете повече

Доклад Harvard Business Review: Защо вашият екип се нуждае от съвременни инструменти за сътрудничество?

Съберете вашия екип в едно виртуално пространство, коетo свързва лесно хората и работата. Комуникирайте от мястото, където е вашата работа в момента.

Изтегляне на доклада
1495720554347
1495720530339

Cisco Експертни разговори

Открийте как Cisco Spark може да промени начина, по който вашите екипи работят и да ви помогне по пътя към цифров бизнес, с напълно нови познания, дигитализирани работни места и по-интелигентни работни потоци.

Гледайте уеб семинара

Cisco Spark Board: Ново устройство за участие в залите за срещи

Cisco Spark Board е ново улеснено устройство, което съчетава безжични презентации, интерактивна бяла дъска и видео конферентна връзка.

Научете повече
Darling

Казуси

Научете как Signa Real Estate Австрия остава напред в състезанията със Cisco Spark

Съ-строител, строителна компания от Норвегия относно лесната комуникация, правеща строителството по-умно и по-лесно с Cisco Spark

Италиански дизайнери Pininfarina проектира автомобили за разработване на цели транспортни системи със Cisco Spark

Дизайнерско студио, Orthodox Design за по-лесно създаване докато се повишава семейството на Cisco Spark.

Сигурно, лесно, цялостно

Вашата сигурност е нашата мисия

Нашият богат опит, защитаващ най-големите мрежи в света, съчетан с нашите комуникации и cloud познания, помага да се гарантира сигурността и надеждността на Cisco Spark.

Доверете се на Cisco

Cisco, сигурността е в нашата ДНК. Разбираме, че вашите данни са вашата фирма. Ето защо Cisco Spark използва водещо в бранша криптиране, за да гарантира, че данните ви остават поверителни, достъпни и сигурни по всяко време.

Свалете Security Whitepaper
1481879305352
1481879802529

Бързо проследяване на мобилната инициатива

Разгледайте как работят заедно Apple и Cisco, за да осигурят чудесно мобилно изживяване за приложения, глас и сътрудничество на iPhone и iPad

Научете повече

Едно единствено решение за вашия бизнес

Нашите най-добри инструменти за сътрудничество в една цялостна услуга осигуряваща чудесно познание независимо от местоположението или устройството. Изпратете съобщение, срещнете се, и се обадете на някого, навсякъде, по всяко време. И тъй като ние приемаме услугата в нашия cloud, тя винаги е актуална.

1482330074580

Видео навсякъде. Екранът споделя всичко.

Всичко работи заедно.

Докоснете екрана и видео срещата започва. Присъедини се от твоя телефон или десктоп. Или вземете вашия екип и се срещнете лично с помощта на Cisco Spark Room System във вашата конферентна зала.

1481879455920

Вашата бизнес система за телефон.

Традиционните функции, които бихте очаквали от бизнес телефонната система и още * Създайте Cisco IP Phone 7800 или 8800 Series навсякъде - Вашият централен офис, филиалът ви и дори вашия офис в дома.

1481879496676

Почувствайте се сякаш сте в една стая.

Видеото позволява да свържите която и да е от Вашите конферентни зали, като просто включите Cisco Spark Room System. Влезте в стаята, с вашето приложение Cisco Spark и вашата среща е готова.

28492002-720x480

Започнете с апликацията

Свали безплатно апликацията на Cisco Spark за всички ваши устройства