Enterprise Networks

Extindeți inteligența afacerii în mai multe locații

Soluția Cisco Unified Access poate accelera dezvoltarea afacerii și promovează sporirea eficienței.

Extindeți inteligența afacerii în mai multe locații

O nouă abordare a programabilității rețelelor

Soluțiile Cisco Enterprise Networks simplifică operațiile IT și facilitează noi oportunități de afaceri cu o abordare deschisă și programabilă a comunicațiilor în rețea.

Aflați mai multe

Acces unificat

Acces unificat

Cisco Unified Access este o platformă inteligentă de rețea bazată pe abordarea Cisco "O singură politică, o singură administrare, o singură rețea" pentru simplitate IT și dezvoltare a afacerii. Această platformă asigură suport pentru tendința BYOD (Bring Your Own Device), mobilitate și IoE (Internet of Everything). Soluțiile Cisco Unified Access facilitează stilurile personale de lucru.

Aflați mai multe despre accesul unificat
Cisco Intelligent WAN (IWAN)

Cisco Intelligent WAN (IWAN)

Cisco IWAN asigură experiențe de utilizare fără compromisuri prin orice tip de conexiune. Soluția permite organizațiilor să obțină avantajele de costuri din flexibilitatea furnizorului și să implementeze mai rapid servicii noi indiferent de conexiune – MPLS, Internet direct sau WAN hibrid. Cisco IWAN permite implementarea de rețele sensibile la aplicații care pot fi reglate pentru furnizarea de aplicații critice pentru afaceri și sporirea productivității. Economiile de costuri la rețelele WAN generate de soluția Cisco IWAN amortizează rapid costurile pentru infrastructura de sucursală și eliberează fonduri pentru inițiative de afaceri inovatoare.

Aflați mai multe despre soluția Cisco Intelligent WAN (IWAN)
Experiențe mobile conectate

Experiențe mobile conectate

Îmbunătățiți fidelitatea clienților și sporiți veniturile prin furnizarea de informații mobile sensibile la locație și la context care corespund cerințelor și preferințelor în timp real ale clienților. Soluția Cisco Connected Mobile Experiences utilizează conectivitatea Wi-Fi pentru a vă ajuta să interacționați cu clienții prin servicii pentru mobilitate personalizate și relevante. Sunt disponibile informații analitice istorice despre comportamentul online și local al clienților.

Aflați mai multe despre soluția Cisco Connected Mobile Experiences
Cisco ONE, SDN și programabilitate

Cisco ONE, SDN și programabilitate

Arhitectura Cisco ONE (Open Network Environment) Enterprise Networks depășește arhitectura SDN (Software Defined Networking). Această arhitectură permite o vizibilitate în profunzime a infrastructurilor fizice și virtuale. Infrastructurile de rețea de sucursală (WAN) și de campus sunt acum mai deschise, mai programabile și mai automatizate. Rețelele devin sensibile la aplicații și aplicațiile devin sensibile la rețele, sporind astfel flexibilitatea rețelelor și viteza de reacție a acestora la aplicațiile companiei.

Aflați mai multe despre Cisco ONE, SDN și programabilitate

Sporiți impactul tehnologiei informației asupra companiei

Aflați cum poate alinia tehnologia informației strategiile de comunicații în rețea pentru îndeplinirea cerințelor companiei.

Vedeți rezultatele analizei

Reinventați accesul la rețea

Combinați tehnologiile de comunicații wireless/prin cablu și tehnologiile de securizare într-o abordare bazată pe sisteme cu acces unificat.

Vizualizați ghidul de proiectare

Conte connosco