Nettsky

Hvorfor det er viktig med løsninger og tjenester for nettskyen

Løsninger og tjenester for nettskyen gir store besparelser. De hjelper organisasjoner å redusere kapitalkostnadene (CapEx) og driftskostnadene (OpEx), deler nettskyressurser, og gir dynamisk og behovsbasert levering av tjenester. De gir fleksible bedriftsmodeller som gir raskere og mer effektiv lansering av skalerbare tjenester, uansett bedriftens beliggenhet eller størrelse. Og de kan løse noen av de største virksomhets- og teknologiutfordringene som organisasjoner står overfor i dag.

Hva du bør tenke på

Det første du bør gjøre før du deltar i "en verden av mange nettskyer", er å avgjøre hvilken nettskymodell som passer for din organisasjon og mulighet. Et annet viktig hensyn, spesielt for samarbeids- og videoapplikasjoner, er å sørge for en sikker og konsekvent opplevelse over alle leveringsmodeller for alle måtene folk velger å bruke løsningene på. Og for å optimalisere ytelsen, fleksibiliteten og effektiviteten til din nettskyløsning, trenger du et stort utvalg av innovative leverandører som kan levere og distribuere løsninger som kan integreres med og støtte din valgte nettskymodell.

Det er viktig å vurdere teknologivalgene nøye for å få effektiv distribusjon av nettskyløsningene. Uansett om du bygger opp eller forbruker tjenester fra private, offentlige eller hybride nettskyer, leverer Cisco de viktige elementene du trenger for å støtte strategien.

Slik vil Cisco CloudVerse støtte din nettskystrategi

Ciscos løsning er CloudVerse. Ciscos CloudVerse integrerer på en komplett og transparent måte de tre grunnpillarene i nettskyen og gir enkelhet, kontekstfølsom sikkerhet, skalerbarhet, fleksibilitet og en garantert opplevelse på alle enheter overalt.

Cisco CloudVerse

Disse pillarene omfatter:

Applikasjoner og tjenester for nettskyen

Den nye samarbeidsopplevelsen er mer mobil, sosial, visuell og virtuell. I tidsalderen etter PC-en trengs det løsninger som støtter fleksible modeller for nettskylevering, og miljøer der folk kan bruke sine egne enheter og få enestående frihet og produktivitet. Uansett om organisasjonen velger løsninger fra våre partnere eller Cisco Collaboration Cloud, vil dere få mer effektive møter, personlige visuelle opplevelser og sikker dokumentutveksling hvor som helst, når som helst og på alle typer enheter.

Enhetlig datasenter

Tradisjonelle datasenterarkitekturer ble laget for statiske, fysiske, ikke-virtualiserte miljøer. De kan derfor blokkere for de ytelses-, fleksibilitets- og effektivitetsgevinstene som nettskyen kan gi, og også for de økte sikkerhetsnivåene de trenger. Ciscos enhetlige datasenter er utviklet spesielt for virtualisering og databehandling i nettskyen. Det gir automatisert klargjøring og administrasjon av de felles databehandlings-, nettverks- og lagringsressursene som kreves for levering av IT-tjenester innenfor og mellom datasentre.

Intelligent nettverk for nettskyen

Nettverket er grunnlaget som kobler sammen "en verden av mange nettskyer". Den underliggende infrastrukturen må kunne levere nettskytjenester på en dynamisk måte og administrere ulike innholdstyper automatisk. Ciscos intelligente nettverk for nettskyen kan bidra til å sikre levering av nettskytjenester, gi de riktige brukerne tilgang og tjenester og gi deg fleksibilitet til å koble deg til offentlige, hybride og offentlige nettskyer.

Du trenger imidlertid mer enn byggesteiner. Din teknologiske infrastruktur består av operativsystemer, administrasjonsprogrammer, virtualiseringsprogrammer, lagringssystemer, mange ulike databaser, sammenkoblingsprogrammer og bedriftsapplikasjoner. Cisco CloudVerse leverer et stort utvalg av tjenester for nettskyaktivering og teknologiløsninger som leveres via et robust økosystem av partnere for å dekke alle dine nettskybehov.

Lær mer

Direktedemo av CloudVerse

Du må ha siste versjon av Adobe Flash Player med JavaScript aktivert for å kunne se denne videoen.

Last ned Flash Player

Et mer fleksibelt datasenter

Du må ha siste versjon av Adobe Flash Player med JavaScript aktivert for å kunne se denne videoen.

Last ned Flash Player

Beskytt alle typer nettskyer

Du må ha siste versjon av Adobe Flash Player med JavaScript aktivert for å kunne se denne videoen.

Last ned Flash Player

Ciscos informasjonssjef bidrar med innsikt om den private nettskyen

Du må ha siste versjon av Adobe Flash Player med JavaScript aktivert for å kunne se denne videoen.

Last ned Flash Player

Kontakt oss

Del