Datacenters en virtualisatie

Datacenter en virtualisatie - Oplossingen

Oplossingen eenvoudig integreren, schalen en beheren

Cisco Unified Data Center-oplossingen helpen bij het verlagen van kosten, bieden ongekende schaalbaarheid, zijn gebruiksvriendelijk en vereenvoudigen bedrijfsprocessen.

Cloud-infrastructuur

Cloud-infrastructuur

Implementeer openbare, private- of community clouds om te helpen bij het transformeren van IT, uw IT-activa winstgevend te maken, en services terug te leveren aan het bedrijf, of u nu een serviceprovider bent of een vooruitdenkende IT-afdeling.

Consolidatie en virtualisatie

Consolidatie en virtualisatie

Verlaag de infrastructuurkosten en verhoog de IT-productiviteit met onze ge´ntegreerde aanpak voor datacenteroplossingen, waaronder consolidatie en virtualisatie van datacenters, servers en netwerken.

Datacentertoepassingen

Datacentertoepassingen

Optimaliseer bedrijfstoepassingen, waaronder Microsoft, Oracle, SAP en opkomende toepassingen, zoals bedrijfsanalyse en grote gegevens, via een betrouwbaar, kostenefficiŰnt en flexibel platform voor datacenteroplossingen.

Desktopvirtualisatie

Desktopvirtualisatie

Verhoog de administratieve controle en gegevensbeveiliging en verlaag de kosten met desktopvirtualisatie-oplossingen en gezamenlijke oplossingen met VMware en Citrix.

Ge´ntegreerde systemen

Ge´ntegreerde systemen

Bouw datacenteroplossingen met behulp van een standaard, geconvergeerd infrastructuurplatform voor toepassingen en cloud computing met vooraf gevalideerde, vooraf geteste oplossingen van Cisco en toonaangevende partners op het gebied van opslag en hypervisors.

Laat ons u helpen

  • Vind een Cisco-partner