Datacenters en virtualisatie

Datacenteroplossingen

Snellere services, minder risico

Ontdek waarom Cisco voorop loopt in ge´ntegreerde infrastructuren.

Snellere services, minder risico

Snel resultaten behalen met beproefde oplossingen

Implementeer zakelijke toepassingen, gegevensanalyse, desktopvirtualisatie en cloudoplossingen sneller met beproefde datacenteroplossingen. Profiteer van superieure schaalbaarheid, vereenvoudigd beheer en gestroomlijnde bedrijfsprocessen. Vergroot uw flexibiliteit en interoperabiliteit met een op open standaarden gebaseerde programmeerbare infrastructuur. En dit alles met minder risico en lagere kosten.

Onze portfolio van Cisco UCS-oplossingen voor ge´ntegreerde infrastructuur en diensten levert consistente, uiterst veilige en betrouwbare bedrijfsresultaten.

Big data en analyse

Big data en analyse

Realiseer voorspelbare doorvoer en latentie voor uw meest veeleisende big data-toepassingen. Cisco UCS-servers bieden uitzonderlijke prestaties, schaalbaarheid en beschikbaarheid.

Cloudoplossingen

Cloudoplossingen

Implementeer openbare, private of communityclouds om uw IT-bedrijfsmiddelen winstgevend te maken. Lever passende diensten, of u nu een serviceprovider of een interne IT-afdeling bent.

Datacentertoepassingen

Datacentertoepassingen

Optimaliseer enterprise-toepassingen, zoals die van Microsoft, Oracle en SAP. Profiteer van ons betrouwbaar, rendabel en flexibel platform.

Desktopvirtualisatie

Desktopvirtualisatie

Verbeter de administratieve controle en gegevensbeveiliging en verlaag de kosten met desktopvirtualisatie- en gezamenlijke oplossingen met VMware en Citrix.

UCS Integrated Infrastructure

UCS Integrated Infrastructure

Datacentertoepassingen en -oplossingen kunt u snel leveren met een ge´ntegreerde infrastructuur waarin Cisco Unified Computing System (UCS), Cisco Nexus en de Cisco UCS Director-beheersoftware zijn gecombineerd.

UCS SmartPlays

UCS SmartPlays

Verlaag uw totale eigendomskosten (TCO) en versnel de implementatie van toepassingen met Cisco UCS SmartPlays.

Laat ons u helpen

  • Vind een Cisco-partner