Aveți cont?

  •   Conținut personalizat
  •   Produsele dvs. și asistența

Aveți nevoie de un cont?

Creați un cont

Asistență tehnică pentru dezvoltarea IMM-urilor

Asistență tehnică pentru dezvoltarea IMM-urilor. Dezvoltați tehnologii mobile și sporiți securitatea datelor pentru a îmbunătăți nivelul de implicare a clienților.

Nu există soluții pentru evitarea impactului tehnologic. Dacă doriți să vă dezvoltați afacerea, tehnologia trebuie să fie complementară acestui proces. Mai mult decât atât, va determina cât de bine puteți implementa strategiile de creștere și cât de mult puteți valorifica oportunitățile. Integrarea nevoilor tehnologice în strategia de dezvoltare a afacerii vă va oferi un avantaj competitiv, pentru că veți avea un sistem pregătit pentru a face față noilor nevoi de business.

Ajutați-vă afacerea să devină mobilă

În prezent, mobilitatea este esențială. Atât angajații, cât și clienții nu mai depind de un birou fix. Tehnologia potrivită le poate oferi angajaților flexibilitatea de care au nevoie pentru a fi performanți la locul de muncă, fără a mai fi nevoie să se deplaseze la birou pentru a le răspunde clienților, a transfera anumite date în sistem sau pentru a publica conținut. În același timp, implementarea unei rețele wireless le va permite clienților să aibă acces la internet, o soluție extrem de utilă pentru sectoare precum servicii, retail sau industria ospitalității.

Consolidarea centrului de date

Desigur, nu este vorba doar despre mobilitate: centrul de date sau rețeaua de servere vor duce tot greul schimbărilor ce vor fi puse în practică în organizație. Pregătirea pentru un volum de muncă ridicat va renta cu siguranță pe măsură ce vor fi implementate noi servicii. Țineți cont de nevoile pe care le va avea compania la nivel de rețea: creșterea traficului, monitorizarea datelor, noi aplicații? Veți avea nevoie de o putere mai mare de calcul? De o capacitate mai mare de stocare? Unele centre de date noi au capacitatea de a crește sau de a reduce volumul de operațiuni în funcție de cerere, oferind astfel o mai mare flexibilitate în a răspunde la solicitările clienților sau ale angajaților.

Valorificați datele deținute cu ajutorul proceselor analitice

O afacere în plină dezvoltare va colecta mai multe date. Profitați la maximum de aceste informații, alegând instrumentele corecte de analiză care vă vor permite să luați decizii mai bune, oricând și adaptate situațiilor.

Alternativa cloud

Luați în considerare mutarea aplicațiilor în cloud, deoarece actualizările și patch-urile pot fi gestionate pentru dumneavoastră. Multe companii dețin, de asemenea, datele în cloud, iar procesul de back-up este raționalizat.

Protejați activele noi

E foarte important să nu neglijați securitatea. Cu cât se dezvoltă mai mult o companie, cu atât devine o țintă mai atractivă pentru infractorii cibernetici. Dacă veți acorda atenție nevoilor de securitate ale companiei încă de la început, veți construi un sistem IT solid și rezistent la orice tentative de atac cibernetic. Integrarea unor măsuri suplimentare de securitate în strategia de dezvoltare este de recomandat, astfel încât nu vă veți confrunta cu costuri neprevăzute, perioade de indisponibilitate a sistemelor sau breșe de securitate care vă pot afecta în mod negativ reputația.

Etape următoare

Așadar, ce vă rămâne de facut? Mai întâi, faceți o analiză a statusului afacerii. Cât de mult vă va permite actualul sistem să vă dezvoltați? Dacă nu știți, solicitați consultanță de specialitate. Gândiți-vă la lucrurile pe care doriți să le faceți și la serviciile pe care vreți să le oferiți angajaților și clienților. Planificarea strategică și obiectivele de business vă vor inspira în a lua cea mai bună decizie în ceea ce privește gradul de suport pe care va trebui să îl asigure infrastructura de rețea. Dacă țineți cont de ambele aspecte, vă veți asigura că planurile de viitor vor deveni realitate.

Înregistrați-vă și fiți la curent cu recomandările din industrie, promoțiile și ofertele pentru IMM.