Har du en konto?

  •   Tilpasset innhold
  •   Dine produkter og støtte

Trenger du en konto?

Opprett en konto

Hold deg informert om din egen vekst

Teknisk vekststøtte for små og mellomstore bedrifter. Utvikle mobilteknologi og øke datasikkerhet for å forbedre SMB-kundeengasjementet.

Det er ingen vei utenom. Hvis du skal utvide virksomheten din, må teknologibehovene holde tritt. Ikke nok med det: De vil faktisk diktere hvor godt du kan implementere nye strategier, hvor mye du kan dra fordel av nye muligheter og hvor langt du kan gå med dem. Hvis du integrerer de økende teknologibehovene dine i planene for utvidelse av virksomheten, vil du ligge ett skritt foran med et system som er klart til å håndtere de nye behovene i virksomheten.

Hjelp bedriften din å bli mobil

I disse dager er mobilitet nøkkelen. Ansatte er ikke lenger bundet til skrivebordet, og det er heller ikke kundene dine. Den rette teknologien kan gi de ansatte den fleksibiliteten de trenger for å få jobben sin gjort, på stedet, uten å måtte reise frem og tilbake til kontoret for å svare klienter, behandle dataene eller publisere innholdet. Trådløse tilgangspunkter i lokalene dine gir i tillegg kundene dine mulighet til å bruke ditt Internett, noe som er storartet i servicenæringen, detaljhandelen og bevertningsbransjen.

Styrk datasenteret ditt

Det handler selvfølgelig ikke bare om mobilitet: Datasenteret ditt, eller nettverket av serverer, vil bære hovedtyngden av den nye etterspørselen. Forberedelser til den økte arbeidsmengden vil betale seg raskt etter hvert som du innfører nye tjenester. Tenk på hva du kommer til å kreve av nettverket ditt: Økt datatrafikk, databehandling, nye programmer? Trenger du mer databehandlingskraft? Mer lagringsplass? Noen nye datasentre kan skaleres opp eller ned avhengig av etterspørsel, og leverer slik mer fleksibilitet til å reagere på behovene hos medarbeiderne og kundene dine.

Gjør mest mulig ut av dataene med analysefunksjoner

En voksende virksomhet samler inn mer data. Gjør mest mulig ut av dem ved å velge de riktige analyseverktøyene som vil gjøre det mulig for deg å ta bedre avgjørelser, når og der de trengs.

Vurder nettskyen

Vurder å flytte programmene dine til nettskyen, da oppgraderinger og oppdateringer kan administreres for deg. Mange bedrifter vil også legge dataene sine i nettskyen, da sikkerhetskopiprosessen er effektivisert.

Beskytt de nye ressursene dine

Det aller viktigste er å ikke glemme sikkerheten. Når virksomheten vokser, blir den et mer attraktivt mål for cyber-kriminelle. Hvis du tar hensyn til de økte sikkerhetsbehovene dine fra begynnelsen, vil det styrke kapasiteten i systemet ditt til å motstå angrep. Innarbeiding av ytterligere sikkerhetstiltak i vekstplanene dine, betyr at du ikke vil bli møtt av uventede kostnader, tidsavbrudd og pinlige brudd som virkelig kan skade omdømmet ditt.

Veien videre

Så, hva betyr dette for deg? Det første du bør gjøre, er å få en oversikt over hvor du befinner deg nå. Hvor langt vil det nåværende systemet ditt la deg vokse? Hvis du ikke vet, be om hjelp. Tenk på de tingene du vil gjøre og tilby de ansatte og kundene. Den strategiske planleggingen din og forretningsmålene dine bør gi deg en god idé om hvilken støtte nettverksinfrastrukturen din vil måtte levere. Den beste tilnærmingen er å tenke på begge samtidig for å sikre at planene dine for fremtiden virkeliggjøres.

Registrer deg for e-post, og hold deg oppdatert med bransjeråd, kampanjer og tilbud for små og mellomstore bedrifter.