Har du en konto?

  •   Tilpasset innhold
  •   Dine produkter og støtte

Trenger du en konto?

Opprett en konto

Teknisk vekststøtte for små og mellomstore bedrifter

Sikre løsninger for forretningsdigitalisering for små og mellomstore bedrifter. Hvordan du administrerer skysikkerhet for SMB-/SME-tilkoblede nettverksenheter.

Det er gode tider. Virksomheten vokser. Faktisk har du vokst deg for stor til ditt nåværende lokale, og det er på tide å flytte. Selv om logistikken ved å flytte kan være tidkrevende, kan det også være ganske moro. Et nytt sted kan gi ny energi til teamet ditt, og et nytt arbeidsmiljø bringer med seg muligheten til å oppgradere oppsettet av kontoret, møbler, dekor… og IT. Kontorbytte er den perfekte grunnen til å vurdere hvordan virksomheten fungerer og få på plass ny infrastruktur og nye systemer som vil ha en positiv innvirkning på forretningene.

Ansatte på eksterne kontorer jobber sikrere og smartere

Selv om du trolig allerede tenker på de nye lokalene dine, er det på tide å også tenke på hvilke andre steder dine ansatte kan arbeide fra. Fra utstillingshallen? På farten? En digital, mobil arbeidsstyrke er én som er mer fleksibel, tilpasningsdyktig og ganske ofte, mer kreativ, produktiv og tilfreds.

Cisco-undersøkelser viser at alt for mange eiere av små og mellomstore bedrifter i Europa ikke drar fordelene av en mobil arbeidsstyrke, til tross for at de vet hvordan det kan hjelpe dem. Mange bedriftseiere har ikke utnyttet telependling, noe som betyr at medarbeiderne deres fremdeles kommer til kontoret for å arbeide, i stedet for å kunne arbeide eksternt. Innføring av endringer nå vil hjelpe bedriften din til å dra fordel av den fremtidige veksten som mobilitet tilbyr.

Foren krefter med programvare for enhetsdeling

Teknologi kan føre de ansatte sammen, uansett hvor de er, både innenfor og utenfor kontorets vegger. Til tross for dette fant vi at mange bedriftseiere ikke har noen samarbeidsprogramvare som gjør det mulig for medarbeiderne å arbeide sammen på dokumenter.

Videokonferanseløsninger som WebEx og programvare for virtuelle møterom som Spark, betyr at teamene dine kan møtes «personlig», spare tid og penger ved å eliminere reiser, og gjøre det mulig for medarbeiderne dine å dele og samarbeide på dokumenter i sanntid. Kommunikasjonsapper som Jabber hjelper teamene dine å holde kontakten gjennom direktemeldinger, og sanntidsstatus, deling av skrivebord og konferanser som genererer et helt nytt kontorområde som ikke opptar noen plass i det hele tatt.

Forenkle konfigurasjon av IT-nettverk og enhetsadministrasjon

Cisco-undersøkelser fant at nettverksadministrasjon kan gi små og mellomstore bedrifter mange sorger: Noen eiere kunne tenke seg å bringe inn mer IT-ekspertise, og litt over 30 % har ingen IT-ressurser i det hele tatt. Nettverksadministrasjon har gjennomgått betydelige endringer og er mye enklere å bruke, enten lokalt eller i nettskyen. Men nå er tiden for å gjøre forandringer – nettverket ditt er fundamentet for forretningene dine, og valg av den riktige administrasjonsløsningen kan åpne opp en helt ny verden av fleksibilitet og potensiale.

Beskytt deg mot og forebygg nedetid for nettverket

Etter hvert som virksomheten din vokser, vokser også mengden med data som oppbevares og behandles. Det er avgjørende å beskytte kundeopplysninger og annen sensitiv informasjon som du ikke vil at andre skal få tak i. Innbrudd i nettverket ditt kan i tillegg innebære nedetid mens du er frakoblet, og mer bry mens du rydder opp. Regnestykket er enkelt: En investering i sikkerhet er en investering i forebygging, noe som betyr at du kan fortsette å gjøre forretninger i visshet om at nettverket ditt er beskyttet.

Spar kontorplass med trådløs støtte

Og mens du holder på å telle skrivepulter, tenk på hvor mye som har forandret seg. Det er lenge siden den gangen alle trengte en egen pult med en klump av en svært CPU rett ved siden av. Et fullstendig trådløst kontormiljø betyr at du kan tilpasse deg en rekke arbeidsstokker – deltidsansatte, salgsrepresentanter, konsulenter og kontraktører – og enhetene deres. Du må selvfølgelig sikre at du beskytter nettverket ditt, så innføring av bruker-ID, brannmurer og andre sikkerhetstiltak som gjør at du kan holde tritt med økende behov, er en absolutt forutsetning.

Spar energi ved å gjennomgå IT-strukturen din

Reduksjon av kostnadene ved å drive lokalene dine betyr mer fortjeneste. Energiutgifter dreier seg hovedsakelig om belysning, oppvarming, kjøling og databehandling, som alt sammen kan kontrolleres av nettverket ditt. Ny teknologi gjør dette mulig, slik at du uventet oppnår fordelen ved å gjøre virksomheten din mer miljøvennlig samtidig som du sparer penger.

Så, før du begynner å pakke kassene, tenk deg om og gjennomgå IT-behovene dine, både nå og i fremtiden. Planlegg på forhånd, før du flytter, og bedriften din vil takke deg.

Registrer deg for e-post, og hold deg oppdatert med bransjeråd, kampanjer og tilbud for små og mellomstore bedrifter.