Guest

Møter fremtidens nettverksutfordringer med ny teknologi

45 prosent av organisasjoner planlegger å investere i digitale nettverk over de neste to årene, viser en ny studie av IDC. Dette er en tredobling av oppgraderinger til moderne, automatiserte nettverk, og vil kreve en ny tilnærming for å tilfredsstille morgendagens utfordringer.

Bedrifter krever mye av deres nettverk, men de aller fleste av dagens systemer er kun designet for å gi en rask, pålitelig tilkobling. En ny tilnærming er nødvendig. Behovet for å tilfredsstille fremtidens krav til sikkerhet, imøtekomme sofistikerte cyber-angrep og tilpasse seg dagens mobile arbeidsstyrke er stort når systemene skal oppgraderes. For å akselerere denne reisen lanserer Cisco ny teknologi som gjør det mulig for kundene å virtualisere og sikre sine nettverk.

Med sin Cisco Digital Network Architecture (Cisco DNA), introduserer Cisco en ny æra av nettverk som endrer de gamle spillereglene for hvordan bedrifter bygger og administrerer nettverksinfrastruktur. Her er Cisco også først ute med å tilby programvaredefinert segmentering på tvers av hele nettverket. Dette vil gjøre at sikkerhetsrutinene rundt angrep endres 98 prosent raskere enn tradisjonelle metoder, med 80 prosent mindre operativ innsats.


For mer informasjon, vennligst kontakt:

Jarle Normann,
Sikkerhetsansvarlig Cisco Norge
Epost: jarnorma@cisco.com
Mobil: 901 44 443

Kontakt oss