Hebt u een account?

  •   Gepersonaliseerde content
  •   Uw producten en ondersteuning

Hebt u een account nodig?

Account maken

Security Webinars

Neem deel aan live webinars, verzorgt door onze Nederlandse Security Experts

Januari 2019

The Magic of API’s

Leer meer over hoe API intergraties uw Cisco Security producten naar het volgende level kunnen brengen. Alle Cisco (Security) producten hebben API's en deze kunnen gebruikt worden op custom integraties en apps te maken.

Registreer u nu om meer te horen over the Magic of API's!

De webinar vindt plaats op dinsdag 8 januari om half 2.

Februari 2019

Global Threat Analytics

Door middel van een gigantische dataset in de Cloud kunnen wij uw netwerk beter beveiligen tegen ransomware, cryptomining en andere dreigingen. Global Threat Analytics (voorheen Cognitive) is geintegreerd met veel Cisco Security oplossingen en kan een extra beveiliging toevoegen met intelligentie vanuit de Cloud. GTA kan zelfs encrypted malware herkennen zonder het verkeer te decrypten!

Registreer u nu om meer te horen over Global Threat Analytics.

De webinar vindt plaats op dinsdag 5 februari om half 2.

Maart 2019

Cisco DNA Security

Gebruik Cisco Digital Network Architecture (Cisco DNA) om de context te ervaren en te begrijpen van alles wat er tussen alle applicaties, gebruikers en apparaten in uw netwerk gebeurt. Met geïntegreerde Security door uw hele netwerk krijgt u een zelf lerend netwerk.

Registreer u nu om meer te horen over de Cisco Digital Network Architecture en Cisco Security.

De webinar vindt plaats op dinsdag 5 maart om half 2.

Dutch Cyber Vlogs

Het Nederlandse Cisco Security team houd u op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen op security gebied via actuele vlogs. 

Apr 2019

Umbrella Investigate

We analyseren diverse datasets in real-time om internetactiviteits-patronen te leren kennen. Op die manier kunnen we de infrastructuur van een aanvaller identificeren die wordt opgezet voor de volgende bedreiging. U kunt deze intelligentie gebruiken door middel van Umbrella en Umbrella Investigate.

Mei 2019

Cisco Threat Response Update

Cisco Threat Response is de Incident Investigation and Response tool die alle Cisco Security en meer met elkaar verbindt. De laatste maanden zijn hier weer veel modules aan toegevoegd. Krijg de laatste nieuwtjes mee in deze webinar (incl. demo). Schrijf je nu in!

Jun 2019

Firepower 6.4 Update

Cisco heeft net de nieuwe Firepower versie gelanceerd met een tal aan nieuwe features en verbeteringen. Wilt u meer weten over de laatste nieuwtjes van Firepower Threat Defense 6.4? Schrijf u dan snel in voor de webinar!

Jul 2019

Umbrella SIG

De Secure Internet Gateway is een belangrijke nieuwe technologie, waarbij SDWAN, ISR Routers, AnyConnect, Umbrella, CloudLock en meer samen komen in een geïntegreerd platform. Wilt u meer leren hierover? Schrijf u dan snel in voor de webinar!