Hebt u een account?

  •   Gepersonaliseerde content
  •   Uw producten en ondersteuning

Hebt u een account nodig?

Account maken

Security Webinars

Neem deel aan live webinars, verzorgt door onze Nederlandse Security Experts

Juni 2018

Web Security Appliance

Wilt u uw Web-security lokaal houden? De Web Security Appliance kan doormiddel van een expliciete of transparante proxy beveiliging en controle bieden voor uw web verkeer. De WSA heeft geavanceerde functionaliteiten als Advanced Malware Protection, SSL Decryption en meer.

Registreer u nu om meer te horen over de opties die de WSA kunnen bieden voor uw netwerk!

De webinar vindt plaats op dinsdag 26 juni om half 2 

Juli 2018

De kracht van Integraties

Cisco heeft als kerndoel om Security simpel te maken: simpeler om uit te rollen, te managen en te schalen. Verder is het belangrijk om deze oplossingen meer open te maken zodat ze kunnen integreren, communiceren en samenwerken. Deze integratiemogelijkheden geldt zowel voor Cisco technologieën, als voor eventuele 3e partij technologieën. Tot slot kunnen, door middel van een simpel en open architectuur, producten elkaar geautomatiseerde reacties sturen, wat de tijd voor het detecteren en mitigeren van een aanval drastisch kan verminderen.

Registreer u nu om te leren hoe hierdoor een exponentieel krachtiger, effectiever en efficiënter Security ecosysteem ontstaat.

De webinar vindt plaats op dinsdag 25 juli om half 2  

Augustus 2018

Cisco Visibility: Next-Gen Incident Response

Cisco Visibility is een nieuwe tool die de Cisco Security Stack integreert. Denk aan Umbrella, AMP, Threat Grid en meer. In deze 1 uur lange sessie zult u meer horen over Cisco's Next Generation Incident Response Tool: Visibility.

Registreer u nu om meer te horen over Cisco Visibility en hoe dit kan helpen om Security Incidents beter te begrijpen.

The webinar vindt plaats op dinsdag 28 augustus om half 2.

September 2018

Cisco Talos: War Stories

Volg ons toonaangevende team van experts op het gebied van beveiligingsinformatie en -onderzoek. Zij delen regelmatig analyses van bedreigingen en bieden u tools om u daartegen te beschermen. Onze Cisco Talos-groep analyseert dagelijks miljoenen malwaresamples en terabytes aan gegevens en geeft deze informatie door aan AMP zodat u 24 uur per dag beschermd bent.

Registreer u nu om meer te horen over Cisco Talos en hoe u uw netwerk beter kan beveiligen.

De webinar vindt plaats op dinsdag 25 september om half 2.

Oktober 2018

Stealthwatch Cloud

Stealthwatch Cloud detecteert vroegtijdige aanwijzingen van besmetting automatisch. Deze omvatten interne bedreigingsactiviteiten, malware en gefaseerde aanvallen. Met deze oplossing worden tevens beleidsschendingen, onjuist geconfigureerde bedrijfsmiddelen in de cloud, gebruikersfouten en gevallen van misbruik geïdentificeerd.

Registreer u nu om meer te horen over Stealthwatch Cloud en hoe dit u beter kan beschermen.

De webinar vindt plaats op dinsdag 30 oktober om half 2.

November 2018

Umbrella Investigate

We analyseren diverse datasets in real-time om internetactiviteits-patronen te leren kennen. Op die manier kunnen we de infrastructuur van een aanvaller identificeren die wordt opgezet voor de volgende bedreiging. U kunt deze intelligentie gebruiken door middel van Umbrella en Umbrella Investigate.

Registreer u nu om meer te horen over Umbrella Investigate!

De webinar vindt plaats op dinsdag 27 november om half 2.

Januari 2019

The Magic of API’s

Leer meer over hoe API intergraties uw Cisco Security producten naar het volgende level kunnen brengen. Alle Cisco (Security) producten hebben API's en deze kunnen gebruikt worden op custom integraties en apps te maken.

Registreer u nu om meer te horen over the Magic of API's!

De webinar vindt plaats op dinsdag 8 januari om half 2.

Februari 2019

Global Threat Analytics

Door middel van een gigantische dataset in de Cloud kunnen wij uw netwerk beter beveiligen tegen ransomware, cryptomining en andere dreigingen. Global Threat Analytics (voorheen Cognitive) is geintegreerd met veel Cisco Security oplossingen en kan een extra beveiliging toevoegen met intelligentie vanuit de Cloud. GTA kan zelfs encrypted malware herkennen zonder het verkeer te decrypten!

Registreer u nu om meer te horen over Global Threat Analytics.

De webinar vindt plaats op dinsdag 5 februari om half 2.

Maart 2019

DNA Security

Gebruik Digital Network Architecture (DNA) om de context te ervaren en te begrijpen van alles wat er tussen alle applicaties, gebruikers en apparaten in uw netwerk gebeurt. Met geïntegreerde Security door uw hele netwerk krijgt u een zelf lerend netwerk.

Registreer u nu om meer te horen over de Digital Network Architecture en Cisco Security.

De webinar vindt plaats op dinsdag 5 maart om half 2.