Hebt u een account?

  •   Gepersonaliseerde content
  •   Uw producten en ondersteuning

Hebt u een account nodig?

Account maken

Cisco MKB Resource Center

Heeft u vragen? Bij ons zit u goed. Begin met een van onze basishandleidingen om meer begrip te krijgen van networking en security voor MKB-bedrijven

Technische ontwikkelingen

Technologie, trends en inzichten voor het MKB. Blijf vooroplopen met de nieuwste oplossingen op het gebied van cyber security, digitale innovatie en teamsamenwerking.

Digitale transformatie voor het MKB

Ontdek nieuwe manieren om werknemers te ondersteunen, met klanten te communiceren en te innoveren om uw bedrijf te laten groeien.

Blijf op de hoogte van het nieuwste op het gebied van technologie voor MKB-bedrijven

Ga gesprekken aan met uw branchegenoten en met branche-experts door deel te nemen aan ons Customer Connection-programma. Krijg directe toegang tot Cisco-productteams en exclusieve product-roadmaps, trials voor early adopters en maandelijkse briefings.

Learning Center

Vind tools, tips, video’s en meer over specifieke onderwerpen van experts op het gebied van het MKB voor eigenaren van MKB-bedrijven.

Networking bronnen

Het kiezen van het juiste netwerk en het optimaliseren ervan kan lastig zijn. Leer hoe u de juiste beslissingen kunt nemen bij het opzetten en onderhouden van uw netwerk en zie hoe uw bedrijf floreert.


Security bronnen

Security bedreigingen vormen tegenwoordig mogelijk de grootste IT-uitdaging voor groeiende bedrijven. Benut de voordelen van onze middelen en expertise, zodat u uw bedrijf kunt laten groeien.


Samenwerkingsbronnen

Uw bedrijf kan alleen groeien wanneer werknemers en klanten contact kunnen leggen en kunnen communiceren. Vind tools en artikelen die u ondersteunen bij het nemen van belangrijke beslissingen over communicatie die het mogelijk maken om uw bedrijf te schalen en verbonden te blijven.

Leer van experts

Krijg antwoorden van technologie-experts en eigenaren van MKB-bedrijven zoals uzelf. Bespreek belangrijke onderwerpen met personen binnen uw branche om uw bedrijf te laten groeien.