Guest

Oplossingen voor middelgrote bedrijven

Realiseer het netwerk dat u nodig hebt om uw bedrijf te laten groeien met betaalbare, betrouwbare en beveiligde IT-oplossingen die eenvoudig kunnen worden geïmplementeerd.

Vervul uw IT- en bedrijfsbehoeften

We weten dat u uw bedrijf operationeel moet houden, op urgente verzoeken moet reageren en nieuwe technologieën moet implementeren – zelfs als u een beperkt aantal IT-medewerkers hebt. Van netwerk en datacenter tot collaboration en beveiliging: wij hebben oplossingen die aan de behoeften van uw middelgrote bedrijf voldoen. Ontdek hoe we u kunnen helpen.

 • Uitgebreide en betaalbare portfolio voor middelgrote bedrijven

  Uitgebreide en betaalbare portfolio voor middelgrote bedrijven

 • 30 jaar ervaring in softwareservices

  30
  jaar ervaring in softwareservices

 • 68.000 hooggekwalificeerde en vertrouwde partners wereldwijd

  68,000
  hooggekwalificeerde en vertrouwde partners wereldwijd

Bekijk onze producten voor middelgrote bedrijven

We bieden nu de meest uitgebreide portfolio binnen de branche. Laat ons de betrouwbare, schaalbare en sterk beveiligde IT-infrastructuur leveren die uw bedrijf nodig heeft om te floreren.

Beveiliging

We maken beveiliging minder complex voor middelgrote bedrijven. We stellen een eersteklas portfolio op maat samen voor naadloze integratie in uw infrastructuur.

Aanbevolen producten

Collaboration

Wij kunnen u helpen collaboration naar een hoger niveau te tillen. Onze betaalbare oplossingen op maat zijn gebruiksvriendelijk, eenvoudig te beheren en eenvoudig te implementeren. Stel uw werknemers, klanten en partners in staat overal en via elk apparaat samen te werken, van browser tot directiekamer.

Aanbevolen producten

Netwerkinfrastructuur

Versnel uw transformatie met Cisco Digital Network Architecture. Onze netwerkoplossingen helpen u om sneller te innoveren, uw bedrijfsvoering te vereenvoudigen en risico’s te beperken.

Aanbevolen producten

Meraki MS320 Product Photo

Cloudbeheerde oplossingen

Vereenvoudig IT-beheer met een complete cloudbeheerde netwerkoplossing. Onze hardware, software en cloudservices zijn volledig geïntegreerd. U profiteert van een zichtbaar unieke en intuïtieve netwerkervaring.

Aanbevolen producten

Data center

Verbeter de rendabiliteit van uw datacenter. Integreer computing, opslag, netwerken, virtualisatie en beheer in een enkel platform. Creëer een betrouwbaarder datacenter dat voldoet aan uw bedrijfsbehoeften.

Aanbevolen producten

Software

Cisco ONE Software biedt een waardevolle en flexibele manier om software te kopen voor uw datacenter, WAN en toegangsdomeinen. Met Cisco ONE Software wordt het kopen, beheren en upgraden van uw netwerk- en infrastructuursoftware eenvoudiger.

Aanbevolen producten

Versnel uw IT-succes

Beantwoord enkele vragen en ontvang gratis een op uw bedrijf toegesneden lijst met IT-oplossingen.

Nu beginnen
Accelerate your IT success

400 malwaretreffers per dag detecteren en blokkeren

400 malwaretreffers per dag detecteren en blokkeren

"Hoe langer u het product gebruikt, hoe beter u ervoor staat. Ik heb in mijn carrière slechts weinig producten gebruikt die werkelijk doen wat ze beloven, en OpenDNS is er een van."

Tom Olejniczak, Network Engineering Manager, Camuto Group

Meer lezen

Meer casestudy’s bekijken

Betere zichtbaarheid, betere bescherming

Profiteer van doorlopende bescherming tegen bedreigingen voor uw middelgrote bedrijf met firewalls van de volgende generatie.

better-visibility-better-protection-720x480

Onze experts zetten technologie in voor uw bedrijf

group of people icon

Los problemen sneller op. Verbeter de operationele efficiëntie. Verlaag het risico op uitvaltijd. En richt u op bedrijfsinnovatie.

folders icon

Profiteer van optimale prestaties en maak slim gebruik van uw netwerk met technische en professionele expertise, tools en best practices.

Investeer met vertrouwen in de toekomst

Zie hoe Cisco Capital-financiering u daarbij kan helpen.

Voor partners

Op zoek naar een oplossing van een Cisco-partner? Sluit u aan bij ons partner-ecosysteem.