Hebt u een account?

  •   Gepersonaliseerde content
  •   Uw producten en ondersteuning

Hebt u een account nodig?

Account maken

Exclusieve aanbiedingen voor het opnemen van Cisco DNA en Cisco SD-WAN in een Enterprise Agreement

 

Cisco SD-WAN klanten met een netto TCV (totale contractwaarde) van $ 100.000 komen nu in aanmerking voor opname van Cisco DNA onder een Cisco Enterprise Agreement (EA). Klanten kunnen profiteren van de volgende aanbiedingen.

SD-WAN promotie: Gratis Cisco ISR 1100-4G of Cisco ISR 1100-6G bij specifieke softwareaankopen

Krijg een gratis Cisco ISR 1100-4G en/of Cisco ISR 1100-6G bij aanschaf van tenminste $ 500.000 netto TCV aan SD-WAN/Routing software via het opnemen van Cisco DNA onder een Cisco EA.

In aanmerking komende bandbreedteniveaus zijn Tier 1 (tot 100 Mbps) en Tier 2 (van 101 Mbps tot 1 Gbps) in de abonnementsniveaus Cisco DNA Advantage en Cisco DNA Premier met een looptijd van 3 of 5 jaar onder een Cisco EA.

In het kader van deze promotie geeft de aankoop van elke licentie voor Cisco DNA SD-WAN/routing software op bandbreedteniveau Tier 1 recht op één gratis Cisco ISR 1100-4G en de aankoop van elke licentie voor Cisco DNA SD-WAN/routing software op bandbreedteniveau Tier 2 één gratis Cisco ISR 1100-6G. Aankopen op bandbreedteniveau Tier 3 tellen niet mee voor de vereiste TCV en komen niet in aanmerking voor gratis devices.

Elke Cisco 1000 Series geïntegreerde services router (ISR) met Cisco IOS XE-software combineert internettoegang, uitgebreide beveiliging en draadloze technologie in een enkel hoogwaardig device. De routers zijn eenvoudig te implementeren en te beheren met afzonderlijke mogelijkheden voor de dataplane en besturingsplane. Ze ondersteunen Cisco’s softwaregedefinieerde WAN (SD-WAN) voor failover-bescherming en taakverdeling.

Koop meer, bespaar meer

Schaf tenminste $ 100.000 netto TCV door het opnemen van Cisco DNA onder een Cisco EA aan van meerdere suites voor netwerken (switching, draadloos en SD-WAN/routing) en u krijgt 5% korting op aankopen uit twee suites en 10% korting op aankopen uit alle drie de suites.

Deze promoties zijn geldig voor nieuwe opnames van SD-WAN en routing in een EA en zijn wereldwijd beschikbaar tot en met 25 juli 2020.