Hebt u een account?

  •   Gepersonaliseerde content
  •   Uw producten en ondersteuning

Hebt u een account nodig?

Account maken

Cisco Remote Workforce Network-oplossingen voor business resiliency

De werknemers van nu zijn niet meer gebonden aan vaste werkplekken. SD-WAN en beveiligde netwerkconnectiviteit voor uw onderneming bieden uw medewerkers op afstand de mogelijkheid om thuis en in micro-kantoren te werken. Bied hun een verbeterde toepassingservaring, veilige multi-cloud toegang en een oplossing die eenvoudig kan worden geïmplementeerd en centraal kan worden beheerd.

Voordelen

Remote Workforce Network-oplossingen bieden een professionele ervaring voor medewerkers en IT-beheerders op afstand. Krijg gecentraliseerd beheer, monitoring en probleemoplossing in een voordelige oplossingsbundel voor routing.

Als u een Cisco Remote Workforce Network-oplossing koopt, wordt uw abonnement eenvoudig via één Cisco Remote Workforce Network-bundel geactiveerd. U kunt ook uw bestaande Cisco-producten gebruiken, of kiezen uit een scala aan voordelige hardware-opties voor routing.

Cisco Remote Workforce Network-oplossingen

Bied een verbeterde SD-WAN en multi-cloud toepassingservaring met behulp van Cisco geïntegreerde services routers (ISR) met ingebouwde Wi‑Fi en WAN-optimalisatie. Profiteer van always-on, consistente netwerkconnectiviteit met end-to-end op beleid gebaseerde segmentatie en geavanceerde security om het ondernemingsnetwerk uit te breiden naar uw thuiskantooromgeving.

Onze Remote Workforce Routing-oplossing biedt meerdere opties:

  1. Bestel een abonnement van 3 jaar op de Cisco DNA Remote Workforce Routing-software, nu beschikbaar met tot 90% korting.
  2. Kies een van de volgende hardware-opties:

    • Gebruik een van uw bestaande, door SD-WAN ondersteunde geïntegreerde services routers uit de Cisco 1100 Series.
    • Voeg de Cisco ISR 1101 of de Cisco ISR 1121X aan de bundel toe met tot 70% korting.

U kunt ook Cisco SD-WAN Cloud OnRamp, Cisco SD-WAN vAnalytics en Cisco Umbrella als optionele functionaliteit aan uw bundel toevoegen.

De Cisco Remote Workforce Routing-oplossing biedt financieringsopties voor 12 en 36 maanden van Cisco Capital.

Aanbiedingsdetails en aanvraagformulier

Aanbiedingsdetails

Met behulp van extra security oplossingen zoals Duo en samenwerkingsoplossingen zoals Webex biedt Cisco de oplossingen voor business resiliency die u het meest nodig heeft in deze veranderende tijden.

Hulp nodig in plaats van aankoopadvies? Hier kunt u productgerelateerde of technische ondersteuning vinden of beginnen met training en certificering.

Neem contact op met Sales
Vul het onderstaande formulier in en een Cisco medewerker neemt contact met u op.
* Verplichte velden


ik begrijp dat ik me op elk gewenst moment kan uitschrijven.
ik begrijp dat ik me op elk gewenst moment kan uitschrijven.