Guest

Private Cloud

CIO van Cisco biedt inzicht in private cloud

Meer informatie over de bedrijfsvoordelen van een interne private cloud van Cisco.

CIO van Cisco biedt inzicht in private cloud

Private clouds vormen de ideale oplossing voor enkele van de grootste zakelijke en technologische uitdagingen van uw organisatie. Een private cloud kan IT-as-a-Service leveren, zodat kosten kunnen worden verlaagd, nieuwe efficiëntieniveaus kunnen worden bereikt en innovatieve nieuwe bedrijfsmodellen kunnen worden geïntroduceerd. Uw bedrijf kan zo flexibeler en efficiënter worden, terwijl de bedrijfsprocessen en infrastructuur worden vereenvoudigd.

Cisco biedt u een werkelijk geïntegreerde basis voor uw private cloud. Deze basis bestaat uit een next-generation infrastructuur die gedeelde resources flexibel toewijst, binnen een datacenter en tussen datacenters, en een Cisco Intelligent Network dat een consistente en uiterst veilige gebruikerservaring biedt, waar die gebruiker zich ook bevindt.

Daarnaast biedt Cisco u een ruime keuze aan oplossingen en toepassingen die zijn ontworpen om die private cloudbasis optimaal te benutten, plus een wereldwijd netwerk van toonaangevende partners om de implementatie te versnellen.

Brochure private cloud

Ontdek hoe u met private cloud computing flexibiliteit en efficiëntie kunt leveren. (PDF - 709 KB)

Brochure lezen

De cloudinfrastructuur van Cisco integreert de Unified Data Center-architectuur met intelligente, cloud-ready netwerken om zo alle voordelen van een private cloud te kunnen leveren. Met deze krachtige combinatie kunt u IT-activiteiten vereenvoudigen, beveiliging verbeteren, bedrijfsflexibiliteit vergroten, datacenters rendabeler maken en eindgebruikers een consistente cloudervaring bieden.

Cisco Unified Data Center

Het Cisco Unified Data Center biedt een complete, uiterst efficiënte datacenterinfrastructuur. Het integreert computing, netwerk, beveiliging en beheer in een basisarchitectuur die het bedrijf uitmuntende prestaties en flexibiliteit oplevert, terwijl voor IT de processen worden vereenvoudigd en de kosten worden verlaagd. De holistische benadering integreert en optimaliseert op dynamische wijze computing-, opslag- en netwerkresources, zodat deze veilig en snel voor een ander doel kunnen worden ingezet en on-demand worden beheerd. Cisco Unified Data Center bestaat uit drie elementen:

Cisco Intelligent Networking for Private Clouds

Cisco combineert het Unified Data Center met zijn intelligente, cloud-ready netwerk, zodat beide elementen samenwerken als één en u clouds met elkaar kunt verbinden. Het resultaat is een beschikbare, veilige en geoptimaliseerde infrastructuur waarmee u de eindgebruiker een ongeëvenaarde cloudervaring kunt bieden.

Meer informatie

Oplossingen voor uw private cloud

Geïntegreerde computestacks

Versnel de implementatie van uw private cloud met vooraf gevalideerde, op maat gemaakte en geïntegreerde resources waarin het toonaangevende Unified Data Center en de netwerkoplossingen van Cisco zijn gecombineerd met een variëteit aan toonaangevende opslag-, virtualisatie- en beheercomponenten van partners zoals VCE en NetApp.

Portfolio van vooraf geteste cloudtoepassingen en -services

Implementeer snel toepassingen en services die uw private cloudarchitectuur optimaal benutten. Cisco heeft een aanbod aan opties om u daarmee te helpen, waaronder:

  • Cisco Intelligent Automation for Cloud voor een meer flexibele en kosteneffectieve IT en een snellere implementatie van uw private cloud. Deze krachtige oplossing biedt een portal voor zelfregulering, een servicecatalogus, beleidgebaseerde controle, organisatie, geautomatiseerde provisioning en resourcebeheer voor zowel het Cisco Unified Computing System als heterogene IT-omgevingen.
  • In samenwerking met ons partnerecosysteem hebben we een uitgebreide reeks Cisco Validated Designs gecreëerd voor cloudgebaseerde oplossingen zoals Virtual Desktop Infrastructure (VDI) en Cisco Virtualization Experience Infrastructure (VXI), systeembeheer en een groot aantal zakelijke toepassingen. Met deze ontwerpen kunt u volledig geteste, geïntegreerde oplossingen in veel kortere tijd implementeren.

Cloud-Enablement Services versnellen cloudimplementatie

Versnel de succesvolle implementatie van uw private cloud door een keuze te maken uit ons portfolio van Cloud-Enablement Services, special ontworpen om de voordelen van de cloudinfrastructuur van Cisco te optimaliseren. Deze services zijn beschikbaar van Cisco en onze ecosysteem- en resellerpartners.

Aanvullende hulpbronnen

Laat ons u helpen

Gerelateerde koppelingen