Guest

Waarom financiering?

Financiering biedt belangrijke zakelijke voordelen voor bedrijven ongeacht hun grootte. Hier vindt u tien goede redenen waarom u een flexibele financieringsoplossing van Cisco Capital zou moeten overwegen

Waarom financieren via Cisco Capital?

Besluiten hoe u in technologie investeert, is net zo belangrijk als het kiezen van de juiste oplossing voor uw bedrijf. Cisco Capital kan u hierbij helpen.

Wij leveren financieringsoplossingen bedoeld ter ondersteuning van de zakelijke doelstellingen en technologische behoeften van onze klanten, voor nu en voor de toekomst. Onze betaalbare en concurrerende totaaloplossingen voor technologiefinanciering bieden u de volgende ondersteuning:

  • Haal het beste uit de innovatieve oplossingen van Cisco en optimaliseer de lifecycles van uw technologieproducten. Vermijd verouderde technologie dankzij flexibele upgrade- en migratie-opties en profiteer van een eenvoudige manier voor het afvoeren of recyclen van apparatuur.
  • Creëer concurrentievoordeel door nu al in de nieuwste technologie te investeren.
  • Verspreid uw totale kosten over de tijd met één totaaloplossing die zowel technologie, installatie als onderhoudskosten omvat en voorkom enorme contante investeringen.
  • Verlaag uw OpEx en beperk uw CapEx.
  • Bescherm uw huidige kapitaal- en kasstroom, met voorspelbare betalingsschema's die de druk op uw begroting verlichten.

Download de PDFPDF en ontdek hoe Cisco Capital u kan helpen uw technologische en financiële doelstellingen te bereiken.

Cisco Capital: financiering van bedrijfsinnovatie