Imate nalog?

  •   Personalizovani sadržaj
  •   Vaši proizvodi i podrška

Treba vam nalog?

Kreirajte nalog

Cisco Expert Talks

Gledajte Cisco eksperte u Cisco webinarima na zahtev

Glavna strana > Cisco Webex - Korišćenje snage timova za mala i srednja preduzeća

Cisco Webex - Korišćenje snage timova za mala i srednja preduzeća

Ljudi postaju stvarni

Radite bolje zajedno, podjednako dobro kao i uživo. Počnite video sastanke na kojima se svi osećaju kao da sede za istim stolom. Zajedno stvarajte na interaktivnim whiteboard-ovima. Okupite tim svaki put kada treba nastaviti sa poslom između sastanaka.

Tehnologija koja stavlja tim na prvo mesto

Dajte vašim timovima alate da rade kako im najviše odgovara, bez obzira da li su za stolom ili koriste mobilni uređaj. Cisco hardver i softver čine sobe za sastanke pametnim, a timska interakcija teče glatko. Počnite sastanke bez gubljenja vremena na svakodnevne zadatke ili bespotrebna ometanja. Budite sigurni da su govornici uvek u centru pažnje pomoću video uređaja koji ih automatski fokusiraju i uokviruju.

Povežite se bez kompromisa

Cisco garantuje vrhunsko iskustvo bez obzira na uređaje i lokaciju. Od sobe za sastanke do mobilnih uređaka, svi uživaju u stalnom, beskompromisnom iskustvu. Povezivanje sa postojećim alatima je lako, tako da timovi mogu da nastave sa poslom bez ometanja.

Jednostavno i bezbedno skaliranje

Dok zaposleni biraju šta žele, IT timovi dobijaju menadžment koji im zaista treba - uz rešenje koje radi sa postojećim tehnološkim ulaganjima i lako skalira. A u osnovi svega, Cisco enterprise-grade, mobile-optimizovano bezbednosno rešenje i saglasnost, osigurava beubednost podataka kako god da im članovi tima pristupaju.

Otkrijte više ovde!