Toepassingsprestaties verbeteren | Cisco-datacenter - Cisco

 
Cisco-datacenter: IT-kosten besparen en profiteren van zakelijke voordelen

IT-kosten besparen en profiteren van zakelijke voordelen

Op zoek naar een IT-oplossing? U krijgt een volledig beeld van de mogelijke economische impact van de oplossing op uw organisatie. Lees in dit Forrester-onderzoek over de mogelijkheden van Cisco UCS. Bekijk het voorbeeld.

Forrester-rapport nu ophalen

Cisco-datacenter: de beste keuze voor de migratie van toepassingen

De beste keuze voor de migratie van toepassingen

Het kiezen van uw serverleverancier tijdens de migratie van toepassingen is een belangrijke beslissing. U moet zeker weten dat uw platform voldoet aan uw behoeften. In deze handleiding kunt u lezen wat de vijf beste redenen zijn waarom Cisco Unified Computing System de beste keuze is.

Zie hoe
Cisco-datacenter: 5 ways applications perform better (vijf manieren waarop toepassingen beter presteren)

Vijf manieren waarop toepassingen beter presteren

Uw bedrijfstoepassingen moeten beter presteren. Laat u niet tegenhouden door technologiesilo's en complexiteit. Lees deze handleiding om vijf redenen te ontdekken waarom een unified fabric-architectuur ervoor zorgt dat toepassingen goed presteren.


Meer informatie

Toepassingsprestaties verbeteren

Uw datacentertoepassingen zijn essentieel voor uw bedrijf. Uw eindgebruikers moeten deze altijd probleemloos kunnen gebruiken, ook tijdens een migratie.

Ontdek hoe u de nachtmerrie van toepassingsmigratie tot het verleden laat behoren met Cisco UCS® with Intel® Xeon® Processors.

Intel Xeon Logo

'Intel', het 'Intel Inside'-logo, 'Xeon' en 'Xeon Inside' zijn handelsmerken van Intel Corporation in de VS en/of andere landen.