Cisco Security - Cisco

 

Приказ на се поопасните закани

Напаѓачите секогаш бараат начин да се инфилтрираат во постоечката мрежа

Бидете информирани

ПРЕВЗЕМЕТЕ ГО CISCO ANNUAL SECURITY REPORT

Најкомплетниот водич за разбирање и одбрана од сајбер криминалот.
Компјутерскиот криминал е организирана мултимилионска индустрија со големи човечки и технички ресурси која има само една цел – превземање на податоци од важност.
Ваша одговорност е е да ја заштитите својата фирма и себе си.
Дознајте ги најновите трендови – за да се одбраните од нив.

Cybersecurity: Дискусија на управен одбор

Напади се случуваат на секое ниво, така што безбедноста е одговорност на секого

Научете повеќе

Детектирајте и одбранете се од сите страни

Нашиот пристап насочен кон опасностите може да ја заштити вашата поширока мрежа пред, за време на и по нападот .

Научете повеќе