Guest

Cisco Connect 2018


IT's All You

Register now
  • Date:15 March 2017
  • Location:Sheraton Hotel Petaling Jaya,
    Jalan Utara C Petaling Jaya,
    46200 Malaysia
  • Duration:09:00 - 18:00
  • Attendance: by invitation only

Welcoming message

Albert Chai

IT's All You

Digital disruption is real, and businesses who have not begun to embrace the digital age are being left in the dust of their competitors. In the modern world of business, organizations are connecting devices, processes, people and things with real-time data, helping to increase efficiency by redcuing costs and energy as well as improving digital services

The digital transformation journey starts with you. Find out how you can begin by joining us at Cisco Connect 2018!

Albert Chai,
Managing Director,
Cisco Malaysia.

About Cisco Connect 2018

Why attend Cisco Connect?

  • Overcome problems you and your business are facing on your journey of digital transformation
  • Learn about the latest local trends of the digital age from industry experts
  • Network and connect with industry peers to understand more about how they are embracing digitization

Register now

Please submit your details below and you will receive a confirmation email on the status of your registration.

Agenda

Time Topic
8.00am Registration & Breakfast
9.00am Welcome & Opening Address
By Albert Chai
Country Sales Leader, Cisco
9.10am Cisco Keynote: Transforming Enterprise in a Multi-Cloud World
9.50am Cisco Security Keynote: Changing the Security Equation
10.20am Break
10.40am Customer Panel Discussion
11.20am Intel (Strategic Sponsor) Keynote
11.50am Networking Lunch
Technology as a Business Enabler
(Business Value, Case Studies, Customer Presentations)

Sorry, no results matched your search criteria(s). Please try again.

Intent-Based Networking

Start End Duration Topic
12.50pm 1.35pm 45 min Solve problems before they become problems with Cisco DNA
1.35pm 2.20pm 45 min Automate your network for greater agility and better security
2.30pm 3.00pm 30 min Platinum Sponsor Presentation
3.00pm 3.20pm 20 min Break
3.20pm 3.50pm 30 min Gold Sponsor Presentation
3.50pm 4.20pm 30 min Turn your WAN from a hindrance to an enabler of digital business
4.20pm 4.50pm 30 min Focus on your business with Cloud Managed Network
4.50pm 5.20pm 30 min Leverage your network to improve business operations
5.20pm 5.40pm 20 min Wrap up and close
NETWORKING & HAPPY HOUR

Sorry, no results matched your search criteria(s). Please try again.

Security and Infrastructure for the Multicloud

Start End Duration Topic
1.00pm 1.30pm 30 min Intent Based Data Centre Strategy
1.30pm 2.00pm 30 min Driving Simplicity with a revolutionary Hyperconverged platform
2.00pm 2.30pm 30 min Power your Multi-Cloud
2.30pm 3.00pm 30 min Platinum Sponsor Presentation
3.00pm 3.20pm 20 min Break
3.20pm 3.50pm 30 min Dimension Data Presentation
3.50pm 4.20pm 30 min Veeam Presentation
4.20pm 4.50pm 30 min Threat Intelligence/Secure Data Centre
4.50pm 5.20pm 30 min Intent-Based Networking for the Data Centre
5.20pm 5.40pm 20 min Wrap up and close
NETWORKING & HAPPY HOUR

Sorry, no results matched your search criteria(s). Please try again.

The Future of Work

Start End Duration Topic
1.00pm 1.30pm 30 min Meeting Experience
1.30pm 2.00pm 30 min Workspace Experience
2.00pm 2.30pm 30 min Customer Experience
2.30pm 3.00pm 30 min Platinum Sponsor Presentation
3.00pm 3.20pm 20 min Break
3.20pm 3.50pm 30 min Shure Presentation
3.50pm 4.20pm 30 min Cisco Services
4.20pm 4.50pm 30 min Security designed to work together
4.50pm 5.20pm 30 min Security Services made simple
5.20pm 5.40pm 20 min Wrap up and close
NETWORKING & HAPPY HOUR

Sorry, no results matched your search criteria(s). Please try again.

Digital Transformation for Service Providers

Start End Duration Topic
1.00pm 2.00pm 60 min Innovation towards SP Transformation
2.00pm 3.00pm 60 min Orchestration and Automation for Future Networks
3.00pm 3.20pm 20 min Break
3.20pm 4.20pm 60 min Telco Data Center Transformation
4.20pm 5.20pm 60 min Securing Your Network and Business transformation
5.20pm 5.40pm 20 min Wrap up and close
NETWORKING & HAPPY HOUR

Sorry, no results matched your search criteria(s). Please try again.

Deep Dive Technical Workshops
(In-Depth Demos, Hands-On Labs, Close-Ups)

Technical Workshops

Start End Duration Room 1 (30 pax) Room 2 (30 pax)
1.00pm 2.00pm 60 min Cisco SDA Workshop: Network automation and segmentation NW security
2.00pm 3.00pm 60 min Reap the benefits of SDN with Cisco AVE Cloud Security
3.00pm 3.20pm 20 min Break
3.20pm 4.20pm 60 min Building a Container-Ready Infrastructure Security Everywhere
4.20pm 5.20pm 60 min Network Analytics & Assurance Technical Workshop Cisco Spark design (Build a Spark Bot)
5.20pm 5.40pm 20 min Wrap up and close
NETWORKING & HAPPY HOUR

Sorry, no results matched your search criteria(s). Please try again.

Meet the sponsors

 

Strategic Alliance Partner

Intel

Intel

Intel, the world leader in silicon innovation, develops technologies, products and initiatives to continually advance how people work and live. Harnessing the capability of the cloud, the ubiquity of the Internet of Things, the latest advances in memory and programmable solutions, and the promise pf always-on 5G connectivity, Intel is disrupting industries and solving global challenges.

Gold

Dimension Data

Dimension Data

Founded in 1983, Dimension Data is a USD 8 billion global leader in designing, optimising, and managing today’s evolving technology environments. In Asia Pacific, we operate in 35 offices across 13 countries. We help clients enable technology, operate their IT infrastructures and transform technology solutions that deliver value. Dimension Data is a proud member of the NTT Group.

Veeam

Veeam

Veeam® Software is the innovative provider of solutions that deliver Availability for the Always-On Enterprise™. Customers save time, mitigate risks, and dramatically reduce capital and operational costs.

Shure

Shure

At Shure, we create innovative, reliable, and easy-to-use audio solutions that seamlessly integrate into your workspace and network. With over 90 years of experience and a market-leading global team supporting you, Shure will make your conferencing and presentation audio work for you instead of against you. We think about audio, so you don’t have to.

Silver

Trainocate

Trainocate

TRAINOCATE is one of Asia’s most trusted professional training providers. We specialize in training around vendor specific technologies and certifications, high-end IT solutions; customized content as well as a robust portfolio of business and management skills. TRAINOCATE has offices in Singapore, Malaysia, Indonesia, Thailand, Vietnam, China, Hong Kong, Japan and India.

Panduit

Panduit

Panduit is a world leader that engineers flexible, end-to-end electrical and network connectivity physical infrastructure solutions. Our high-performance products improve productivity and offer a lower total cost of ownership. Strong alliances with industry leaders, a global staff, and unmatched service and support, make Panduit a valuable, trusted partner.

Others

Jabra

Jabra

Sound that’s engineered for you and the only people creating consumer headphones, professional headsets and hearing aids under one roof. We engineer true wireless earbuds offering you total freedom; noise-cancelling headsets to block out unwanted background sound; high definition headsets for crystal-clear clarity, which helps you hear more, do more and be more

Fitbit

Fitbit

Fitbit® helps people lead healthier, more active lives by empowering them with data, inspiration and guidance to reach their goals. As the leader in the connected health and fitness category, Fitbit® designs products and experiences that track everyday health and fitness.

Location