Guest

Beredskab og respons
ved sikkerhedsbrud

Opdag og reager hurtigere ved cyberangreb

Se webinar

Hvad er de faktiske omkostninger ved et sikkerhedsbrud?

Data er omdrejningspunktet for alt, hvad din virksomhed foretager sig: De udgør virksomhedens intellektuelle ejendom, kundeoplysninger og omsætning. De omkostninger, der er forbundet med et sikkerhedsbrud, omfatter meget mere end blot reparation af kilden til nedbruddet og de beskadigede systemer. Når du opbygger en stærk sikkerhedsposition, beskytter du din virksomheds omdømme.

Overholdelse af den generelle forordning om databeskyttelse (GDPR)

Når den generelle forordning om databeskyttelse (GDPR) træder i kraft i maj 2018, har virksomheder 72 timer til at anmelde sikkerhedsbrud. Gør de ikke det, pålægges de betydelige bøder.

Se infografikken
1509632635875

1510141525603

Detection

 

Det tager i gennemsnit 191 dage for en virksomhed at registrere et sikkerhedsbrud og 66 dage at bekæmpe det. (Kilde: Ponemon Institute)

For Cisco tager det i gennemsnit 3,5 time at registrere et sikkerhedsbrud.

Opbyg en stærk sikkerhedsposition

1510141296726

Forreste forsvarslinje

Cisco Umbrella blokerer dine brugeres adgang til skadelige domæner og reducerer risikoen for sikkerhedsbrud. Installationen tager kun få minutter

Beskyt dine slutpunkter

Gør det af med antivirus. Registrer, bekæmp og afhjælp avancerede trusler – også hvis de viger uden om den forreste forsvarslinje. Prøv Cisco Advanced Malware Protection til slutpunkter.

Incident Response Services

Hvis du udsættes for et sikkerhedsbrud, kan Cisco Incident Response Services være på stedet inden for 24 timer for at bekæmpe det og løse de problemer, der i første omgang førte til sikkerhedsbruddet.

Lær mere