Rendelkezik fiókkal?

  •   Személyre szabott tartalom
  •   Az Ön termékei és támogatásuk

Szüksége van fiókra?

Fiók létrehozása

Rugalmas pénzügyi megoldások

Válassza a legtesthezállóbb ajánlatot

Bármely Cisco megoldáshoz. Bármilyen költségvetéshez. Előrefizetés nélkül. Kössön mindent egyetlen, fix havidíjhoz, és szabadítsa fel költségvetését más üzleti célokra.

A Cisco Capital ajánlata

Ossza el a költségeket és javítson vállalkozása cash flow-ján, hitelképességén és profitján egyetlen átfogó finanszírozási megoldással.

easylease 0%

7 millió Ft feletti projektek esetén 3 évre szóló, 0%-os kamatú megállapodást köthet. Tökéletes ajánlat a költségvetése kiterjesztéséhez és cége digitális átalakulásához.

Cisco Easy Pay

3 éven át 0%-os vagy még kedvezőbb törlesztőrészletet fizethet, rugalmas döntési lehetőséggel a bérleti időszak végén.

Commercial Payment Options

Ossza el költségeit akár 5 évre a hosszabb technológiai frissítési ciklusokat kínáló ajánlatunkkal. Elég a bérleti időszak végén döntenie a továbbiakról.

Kérdése van?

Használja ki a rendelkezésére álló fizetési opciókat. Lépjen kapcsolatba a részletekért.

A fizetési megoldások, a rendelkezésre álló hitelezők és az elérhető programok országok szerint változnak. A Cisco Capital korlátozott számú országban kínál lízing- és finanszírozási lehetőségeket. A lízing- és vagy finanszírozási lehetőségeket olyan független pénzügyi szolgáltatók is nyújthatják, amelyek területén a Cisco Capital nem kínál lízing- vagy finanszírozási termékeket. További korlátozások lehetnek érvényben. A Cisco Capital fenntartja a jogot a továbbiak bármikori, előzetes értesítés nélküli módosítására.