Har du en konto?

  •   Tilpasset indhold
  •   Dine produkter og support

Brug for en konto?

Opret en konto

Bedre samarbejde med Webex Teams

Benyt værktøjerne for at samarbejde mere effektivt når som helst, hvor som helst. Cisco Spark bliver til Cisco Webex Teams.

Vil du se Cisco Webex Teams i aktion?

Tilmeld dig til en gratis demo

Alt på ét sted

Møder

Se, hør, og del indhold med alle. Deltag i et møde, uanset hvor du befinder dig, på enhver type mobilenhed eller videosystem.

Messaging

Med chat får du folks opmærksomhed. Chat indeholder meget mere. Brug mindre tid på e-mails, mere tid på at få tingene gjort.

Opkald

Foretag eller modtag alle opkald – hvor du ønsker det – med Cisco Webex app, på en IP-telefon eller i et virtuelt mødelokale via et videosystem.

Deling af indhold

Vedvarende deling forenkler frigivelse og lokalisering af information. Del indhold i teamrum, hvor det bevarer sin kontekst.

Fortæl mig hvorfor

På den moderne arbejdsplads er virtuelle møder et must. Se fem grunde til at Cisco Webex møder er den bedste online mødeplatform.

Kundehistorie: IBM

Se hvordan IBM Norge har forbedret deres team samarbejde.

Gartner siger:

Cisco leder markedet for online mødeløsninger

Køb møder efter behov

Cisco Collaboration Flex Plan giver dit et abonnement som dækker alle dine samarbejdsbehov.

Cisco Webex Board: Giv præsentationer, hold møde og skab sammen

Vil du forbinde dine fysiske og virtuelle møderum uden problemer? Cisco Webex Board er en team-tablet, der lader dig give præsentationer, mødes og skabe sammen med dit team på en digital tavle. Den er fuldt integreret med Cisco Webex Teams-tjenesten, så I kan fortsætte jeres teamwork, uanset hvor I befinder jer.

Webex Board