Finansier din løsning fra Cisco

Lad ikke dit budget komme i vejen

Uanset om du har brug for hardware, software eller service, gør fleksible betalingsløsninger det nemmere at få den Cisco-teknologi, som du har brug for til at gøre dine teams mere effektive. Arbejd hvor som helst og når som helst, og optimer arbejdsstyrkens resultater, omkostninger og smidighed.

Betalingsløsninger giver dig valgmuligheder.

Fleksible betalingsløsninger hjælper dig med at få adgang til den Cisco-teknologi, du har brug for til at skabe grobund for innovation og sætte skub i din digitale omstilling. Uanset hvilke it-behov du måtte have, kan vi skræddersy betalingsmuligheder til din virksomhed.

Totalløsninger til betaling af teknologi

Saml hardware, software og service i en enkelt forudsigelig betaling.

Løsninger til betaling af software og services

Strømlin dine software- og servicekøb over hele Cisco-porteføljen, og spred dine betalinger over tid.

Cirkulære it-betalingsløsninger

Start din rejse mod mere bæredygtig it.

Forbrugsløsninger

Betal, efterhånden som du bruger din teknologi, så du bedre kan tilpasse fremtidige betalinger til din faktiske brug.

* påkrævede felter
Jeg har forstået at jeg kan afmelde mig til enhver tid.
           

Betalingsløsninger, relevante finansieringsgivere og omtalte ordningers tilgængelig varierer i forskellige lande. Finansierings- og servicetilbud, der stilles til rådighed via Cisco Systems Capital Corporation og dets associerede selskaber (under ét kaldet "Cisco Capital"), er tilgængelige i visse lande og afhænger af kreditgodkendelse samt udfærdigelse af standarddokumentation fra Cisco Capital. Priser og vilkår afhænger af kundens kreditværdighed, typer af tilbud, produkttyper samt tilvalg. Berettigelse er ikke garanteret for alle kunder. Ikke alle services eller tilbud er tilgængelige i alle lande. Andre begrænsninger kan være gældende. Cisco Capital forbeholder sig retten til når som helst at ændre eller tilbagekalde dette tilbud.