Ciscos fleksible betalingsløsninger

Få, hvad du skal bruge, når du har brug for det

Fleksible betalingsløsninger baner vejen for, at din virksomhed får den teknologi, du har brug for, uden at dit budget står i vejen. Vi kan hjælpe dig med at fokusere på, hvad du skal købe, frem for hvordan du skal betale for det. Vores betalingsløsninger hænger tæt sammen med Cisco-porteføljen og produktlevetiden, så det sikres, at du har adgang til den rette teknologi for din virksomhed, uanset hvad dine behov er.

Totalløsninger til betaling af teknologi

Saml din hardware, software og services i bundter. Du kan sikre en forudsigelig betalingsplan, der opfylder dine budgetkrav og gør dig i stand til at:

 • Indarbejde hardware i teknologilivscyklussen på nem vis
 • Sprede betalinger over 3-5 år, hvad der måtte passe din virksomhed bedst
 • Administrere din pengestrøm bedre og at gemme dine kontanter til andre prioriteter
 • Fremskynde indførelse af teknologi med opdateringsmuligheder

Løsninger til betaling af software og services

Strømlin dine software- og servicekøb over hele Cisco-porteføljen, og spred dine betalinger over tid. Med muligheden for at få adgang til virksomhedsdækkende software, services og vedligeholdelse kan du vælge, hvordan du bedst strukturerer en betalingsplan, der fungerer for din virksomhed.

 • Fastlås konkurrencedygtige takster for hele kontraktens varighed, herunder vekselkurser, hvor det gør sig gældende.
 • Reducer dine administrative omkostninger, og spar tid på forhandling af separate kontrakter.
 • Tilpas omkostninger til brug, og strukturér betalinger til at matche installationen af softwarelicenser.

Cirkulære it-betalingsløsninger

Opfyld din it-virksomheds behov, samtidig med at du fremmer virksomhedens miljømæssige, sociale og forvaltningsmæssige mål. Vores cirkulære it-betalingsløsning muliggør det cirkulære forbrug af teknologiløsninger fra Cisco. Den hjælper dig med overgangen til cirkulært it-forbrug i et lukket kredsløb, hvilket er med til at opbygge en mere bæredygtig it-strategi.

 • Drag fordel af et bæredygtighedsincitament på 5 % fra første færd for nyt bæredygtigt udstyr fra Cisco.
 • Nøjes med bare at betale 95 % af omkostningerne for Cisco-hardware, og spred betalingerne over fem år.
 • Anskaf den software og de tjenester, der er behov for, i en pakkeløsning, og strømlin dine samlede projektomkostninger i en fast og forudsigelig betaling.
 • I slutningen af perioden kan du vælge at gå over til den nyeste bæredygtige teknologi fra Cisco eller returnere udstyret uden omkostninger.

Forbrugsløsninger

Ciscos løsninger til forbrug hjælper dig med let at skalere dine virksomhedsbehov baseret på efterspørgsel. Vi ved, at du ikke længere ønsker en statisk teknologiinvesteringsplan, da du forbruger teknologi på en anderledes måde og også gerne vil betale for det på en anderledes måde.

Med forbrugsmodeller kan du:

 • Optimere it-ressourcer og brug. Med en gennemsigtig visning af ydelse og brug kan du let tilpasse omkostninger og minimere risiko.
 • Reducer it-personalets arbejdsbelastning. Vend dine it-ressourcer væk fra infrastrukturstyring, så personalet kan fokusere på andre virksomhedskritiske behov.
 • Reducer omkostninger. Efter den faste andel af brug kan du blot betale for den andel, du forbruger. Opjuster kapacitet (betal, i takt med at du vokser) eller op og ned (betal, i takt med at du bruger) efter behov.
 • Nyd fleksibilitet. Få en cloudlignende løsning med fleksibiliteten til at forbruge på grundlag af pr. terabyte, pr. server, pr. port og pr. virtuel maskine.

Med muligheder for at betale, i takt med at du bruger, og betale, i takt med at du vokser, kan du bedre tilpasse fremtidige betalinger til faktisk brug med vores forbrugsmuligheder. Forbrugsmodeller lader dig kombinere lokale datacentres beskyttelse af personlige oplysninger og sikkerhed med cloudens elasticitet.

Brug for vejledning?

Lad os hjælpe dig med at finde den rette betalingsløsning for din virksomhed.

Betalingsløsninger, relevante finansieringsgivere og omtalte ordningers tilgængelig varierer i forskellige lande. Finansierings- og servicetilbud, der stilles til rådighed via Cisco Systems Capital Corporation og dets associerede selskaber (under ét kaldet "Cisco Capital"), er tilgængelige i visse lande og afhænger af kreditgodkendelse samt udfærdigelse af standarddokumentation fra Cisco Capital. Priser og vilkår afhænger af kundens kreditværdighed, typer af tilbud, produkttyper samt tilvalg. Berettigelse er ikke garanteret for alle kunder. Ikke alle services eller tilbud er tilgængelige i alle lande. Andre begrænsninger kan være gældende. Cisco Capital forbeholder sig retten til når som helst at ændre eller tilbagekalde dette tilbud.