Objedinjene komunikacije

ImplementacijaObjedinjene komunikacijeDa biste pogledali ovaj sadržaj, morate imati najnoviju verziju programa Adobe Flash Player sa omogućenom opcijom JavaScript.

Nabavite Flash Player

Dozvolite da vam pomognemo

Cisco Collaboration Community

Cisco Collaboration Community

Posetite zajednicu za saradnju da biste pronašli odgovore i praktične savete

Saznajte više

Epizode saradnje

Epizode saradnje

Ova kancelarija ima 6 novih načina komunikacije i saradnje.

Saznajte više(Flash)

Omogućavanje objedinjenog radnog prostora

Omogućavanje objedinjenog radnog prostora

Proširite radno okruženje izvan radne površine.

Pokrenite demonstraciju(Flash)Sistem Cisco Objedinjene komunikacije koristi mrežu kao platformu za saradnju. Aplikacije se mogu fleksibilno primeniti na lokaciji, na zahtev i u modelima kombinovane primene. Saradnja unutar i između preduzeća olakšana je putem širokog niza vodećih rešenja na tržištu:

  • Konferencije: Pružite svojoj radnoj snazi privlačna, produktivna i pristupačna iskustva konferencija uz govorne, video i Web konferencije visokog kvaliteta.
  • Podrška za klijente: Ostvarite bolji kontakt sa klijentima i povećajte njihovo zadovoljstvo i lojalnost. Proaktivno povežite ljude sa potrebnim informacijama, stručnošću i podrškom.
  • IP komunikacija: Unapredite produktivnost radne snage proširivanjem usaglašenih usluga za komunikaciju na zaposlene u svim radnim prostorima pomoću kompletnog paketa rešenja i krajnjih tačaka za IP komunikaciju.
  • Razmena poruka: Komunicirajte efikasno uz visok nivo bezbednosti u okviru i između preduzeća. Pratite informacije o prisutnosti u realnom vremenu i komunicirajte koristeći e-poštu, razmenu trenutnih poruka i govornu poštu.
  • Aplikacije za mobilne telefone: Povećajte produktivnost zaposlenih kada su u pokretu, kao i brzinu kojom odgovaraju klijentima uz kontrolu troškova mobilnih telefona pravljenjem proširenja za mobilne uređaje na poslovnoj mreži.
Prelaz na objedinjene komunikacije

Saznajte kako se prenos glasa preko Internet protokola (VoIP), IP telefonija, medijske konferencije, rešenja za kontakt sa klijentima i inteligentne mreže mogu udružiti i obezbediti znatnu uštedu i povećanje produktivnosti.