Poslovne mrežeUbrzavanje poslovnog rasta velikog preduzeća

Mrežne infrastrukture su se tradicionalno kreirale sa komponentama i rešenjima sa ugrađenom namenom. Te komponente i rešenja su bila optimizovana za nameravane performanse, kao što su brzina, propusni opseg, rukovanje pretnjama ili primena usluge. One efektivno pružaju neophodnu vezu i mreže usluge za vođenje posla.

Danas, međutim, imamo Internet of Everything. Očekuje se znatno povećanje broja uređaja, oblaka i stavki povezanih sa mrežom. Kako biste pomogli velikom preduzeću da prevaziđe neminovnu složenost i unapredi razvoj poslovanja, morate sada početi da pojednostavljujete infrastrukturu mreže.

Pružanje i orkestracija mrežnih usluga moraju funkcionisati na širim razmerama, a biti dovoljno jednostavne za brzu primenu. Umesto upravljanja infrastrukturom mreže velikog preduzeća sa raznih uređaja, trebalo bi da joj se pristupa putem centralizovane kontrolne tačke. IT treba da usvoji automatizovaniji model obezbeđivanja cele mreže u vidu jednog entiteta za brz odgovor na nove mogućnosti za širenje.

Arhitektura Cisco Open Network Environment (ONE) poslovnih mreža može da pomogne.

Uhvatite nove poslovne mogućnosti

Arhitektura Cisco ONE poslovnih mreža transformiše IT putem otvorene, programabilne platforme orijentisane na aplikacije. Ova arhitektura vam pomaže da na najbolji način iskoristite poslovne mogućnosti putem:

  • Povezanih mobilnih doživljaja
  • Cloud usluge
  • Aplikacija koje je razvio korisnik

Možete da povećate poslovnu agilnost i brzo primenite napredne usluge putem superiorne programabilnosti mreže. Ova arhitektura doprinosi i zaštiti postojeće mrežne investicije jer je izgrađena pomoću sveobuhvatnog i vodećeg industrijskog portfolija za:

  • Komutiranje
  • Rutiranje
  • Mobilnost
  • Bezbednost

BYOD i mobilnost

Pretvorite trend bring-your-own-device (BYOD) i mobilnost u konkurentsku prednost. Pružite zaposlenima alatke i aplikacije za unapređivanje performansi. Pružite superiorni mobilni doživljaj klijentima, produbite klijentsku lojalnost i povećajte profitabilnost.

Upravljane usluge oblaka

Poboljšajte doživljaj aplikacije primena privatnog, hibridnog i javnog oblaka. Koristite inteligentne mogućnosti mreže da biste unapredili pružanje usluge oblaka i aplikacije.

Optimalni doživljaji aplikacije

Pružite korisnicima izuzetno bezbednu vezu sa aplikacijama bilo gde da se nalaze. Umrežavanje orijentisano na aplikaciju smanjuje iskorišćenost propusnog opsega, skraćuje kašnjenje i pojednostavljuje upravljanje.

Povezani mobilni doživljaji

Povežite se bolje sa klijentima i poboljšajte njihov utisak pri radu. Cisco povezani mobilni doživljaji koriste napredne mobilne mogućnosti i usluge zasnovane na lokaciji.

IT jednostavnost i programabilnost

Uključite klijente i olakšajte kupovinu putem novih aplikacija i usluga. Otvoreni API-ji i programabilnost doprinose pružanju opsežnom pristupu mrežnim resursima širom velikog preduzeća.

Povećanje IT poslovnog uticaja

Pogledajte kako IT može uskladiti mrežne strategije da bi ispunio poslovne zahteve.

Pogledajte rezultate ankete

Ponovno kreiranje pristupa mreži

Kombinujte bežične, žične i tehnologije bezbednosti u pristupu sistema objedinjenog pristupa.

Prikaz vodiča za dizajn