Novice

Varno lokalno omrežje je na voljo na 16 lokacijah po vsej državi

Cisco je Zdravstvenemu centru Mercy zagotovil hitrejše omrežje za shranjevanje podatkov, ki ustreza zahtevam regulatornih organov in ki ne povečuje le hitrosti dostopa do podatkov, temveč izboljšuje tudi neprekinjenost poslovanja.

Zdravstveni center Mercy v Des Moinesu s pomočjo novega diskovnega omrežja (SAN), ki temelji na Ciscovi tehnologiji, zaposlenim omogoča hitrejši dostop do podatkov. Ciscov SAN zdravstvenemu centru omogoča ustreči hitro rastočemu obsegu podatkov, izboljšati neprekinjenost poslovanja in usklajenost s standardi za dostop do podatkov in njihovo shranjevanje, hkrati pa je z novim omrežjem SAN Mercy vpeljal tudi zmogljivo rešitev za obnovo po nesrečah.

Zdravstveni center Mercy, ki je s tremi univerzitetnimi naselji in več kot 6.500 zaposlenimi eno izmed največjih zdravstvenih središč na srednjem zahodu ZDA, je dva ločena "otoka" SAN združil v eno veliko in hitro dostopno omrežje, ki temelji na enotah Cisco MDS 9509 Multilayer Director. Multipleksorji Cisco CWDM povezujejo glavna podatkovna središča z napravami za izdelavo varnostnih kopij in obnavljanje po nesrečah, ki sestavljajo rešitev zdravstvenega centra za obnovo po nesrečah. Ker večina zdravstvenega osebja in vodstva za hitro komunikacijo uporablja elektronsko pošto, bo omrežje SAN služilo tudi hrambi varnostnih kopij elektronske pošte.

Ključni faktor pri izbiri novega diskovnega sistema je bila Ciscova tehnologija navidezni SAN (VSAN), ki je zdravstvenemu centru omogočila prenos podatkov na nov sistem, sedaj pa z njo ločujejo produkcijske podatke od varnostnih kopij.

O podjetju Cisco Systems

Cisco Systems, Inc. (NASDAQ: CSCO) je vodilni proizvajalec omrežnih rešitev za internet. Novice in informacije so na voljo na www.cisco.com. Za aktualne novice obiščite spletno stran http://newsroom.cisco.com.

Cisco, Cisco Systems, logotip Cisco Systems so registrirani zaščitni znaki podjetja Cisco Systems, Inc. in/ali njegovih podružnic v ZDA in drugih državah. Scientific Atlanta, D9050, iLYNX in ROSA so zaščitni znaki podjetja Scientific Atlanta, Inc in/ali njegovih podružnic. Vsi drugi zaščitni znaki, omenjeni v tem dokumentu, so last odgovarjajočih podjetij in ustanov. Uporaba besede partner ne pomeni partnerskega odnosa med Cisco in katerimkoli drugim podjetjem. Cisco Systems International BV so dobavitelji Cisco opreme v Evropi, podružnica v lasti Cisco Systems, Inc.

Oseba za odnose z javnostmi:
Meta Jurca
Cisco Systems
E: mjurca@cisco.com
T: +386 1 582 3103