Novice

Cisco najavil ustanovitev foruma Community for Connected Health

NEW ORLEANS - Podjetje Cisco je objavilo ustanovitev Community for Connected Health; foruma namenjenega izmenjavi mnenj o najboljših praksah pri uporabi informacijske tehnologije za čimboljšo zdravstveno oskrbo.

Forum Community for Connected Health bo svojim članom - izvajalcem oskrbe, končnim uporabnikom, vodjem oddelkov za informatiko in drugim strokovnjakom za IT - ponujal kakovostne programe izobraževanja, možnosti uporabe omrežij in dostop do Ciscovih strokovnjakov za zdravstveno oskrbo in tehnologijo. Člani bodo tako imeli boljše možnosti poklicnega razvoja, na podlagi katerega bo njihova organizacija lahko zagotovila boljšo zdravstveno oskrbo.

"Članom HIMSS (Healthcare Information and Management Systems Society) ponujamo sodelovanje v omenjeni skupnosti, ki predstavlja nove pristope k informacijski tehnologiji in svež pristop k Cisco rešitvam za zdravstveno oskrbo," je povedal H. Stephen Lieber, direktor HIMSS. "Ciscu izrekamo dobrodošlico v družini HIMSS ter pozdravljamo prizadevno in rastoče delovanje podjetja na področju zdravstvene oskrbe."

Community for Connected Health je del programa HIMSS Users Group Alliance. V tem programu HIMSS sodeluje z IT podjetji za zdravstveno oskrbo, kot je Cisco, z namenom članom zagotoviti okolje za izmenjavo informacij o tehnoloških idejah, težavah in rešitvah. Skupnost bo delovala pod strateškimi smernicami upravnega odbora HIMSS, vendar z lastnim vodstvom prostovoljcev. Slednje bo predstavilo specifične taktične pristope, za njihovo izvedbo pa bo poskrbelo osebje HIMSS, za katere je članstvo v Community for Connected Health brezplačno.

"Organizacije za zdravstveno oskrbo vedno pogosteje ugotavljajo, da lahko informacijska tehnologija preobrazi sistem zdravstvene oskrbe in ga naredi varnejšega, učinkovitejšega ter bolj osredotočenega na potrebe bolnikov," pravi dr. Danny Sands, direktor oddelka za informatiko v zdravstvu pri podjetju Cisco. "Community for Connected Health smo zastavili kot Ciscov forum za izmenjavo informacij več tisoč vodilnim zdravstvstvenim delavcem, članom HIMSS."

Več informacij o Community for Connected Health je na voljo na spletni strani www.connectedhealthcommunity.org.

O podjetju Cisco Systems

Cisco Systems, Inc. (NASDAQ: CSCO) je vodilni proizvajalec omrežnih rešitev za internet. Novice in informacije so na voljo na www.cisco.com. Za aktualne novice obiščite spletno stran http://newsroom.cisco.com.

Cisco, Cisco Systems, logotip Cisco Systems so registrirani zaščitni znaki podjetja Cisco Systems, Inc. in/ali njegovih podružnic v ZDA in drugih državah. Scientific Atlanta, D9050, iLYNX in ROSA so zaščitni znaki podjetja Scientific Atlanta, Inc in/ali njegovih podružnic. Vsi drugi zaščitni znaki, omenjeni v tem dokumentu, so last odgovarjajočih podjetij in ustanov. Uporaba besede partner ne pomeni partnerskega odnosa med Cisco in katerimkoli drugim podjetjem. Cisco Systems International BV so dobavitelji Cisco opreme v Evropi, podružnica v lasti Cisco Systems, Inc.

Oseba za odnose z javnostmi:
Meta Jurca
Cisco Systems
E:mjurca@cisco.com
T: +386 1 582 3103