Novice

Scientific Atlanta v industriji še vedno vodilna v podpori

LAS VEGAS, Nevada - Scientific Atlanta, podružnica podjetja Cisco Systems, je zaključila tehnološke priprave na "707", in sicer pred rokom za vzpostavitev ločenih varnostnih modulov, ki ga je Ameriška komisija za komunikacije (FCC) določila za 1. julij 2007. Podjetje je na sejmu CES 2007 predstavilo izdelke, ki bodo kabelskim operaterjem v pomoč pri delovanju skladno z regulativami FCC, vključno s svojo Multi-Stream CableCARD™ in celotnim naborom set-top naprav1; od povsem digitalnih s standardno ločljivostjo, do takšnih z dvema sprejemnikoma visoke ločljivosti (HD) in digitalnim videorekorderjem (DVR), kakor tudi programske rešitve za sisteme in odjemalce. Scientific Atlanta je tudi prvo podjetje, ki je prejelo potrditev CableLabs® za Multi-Stream CableCARD (M-Card™ ) kot je objavilo aprila 2006, in je še nadalje na vodilnem mestu v industriji po vloženem trudu v preizkušanje in delu s strankami.

Zamenljive varnostne kartice upravljajo pogojni dostop do in šifriranje plačljivih kabelskih kanalov. Kabelski operaterji nudijo ločene varnostne module, tako da so vsebine lahko primerno zaščitene.

"Scientific Atlanta je zavezana k dobavljanju rešitev M-Card, omrežnih rešitev in set-top naprav, ki jih kabelski operaterji potrebujejo za uspešen prehod na ločeno varnost," je povedal Michael Harney, predsednik omrežnih sistemov za naročnike pri podjetju Scientific Atlanta. "Naša rešitev M-Card s potrdilom CableLabs in najnovejši nabor set-topov s podporo za CableCARD nudita lastnosti in varnost, ki omogočajo našim strankam dobavljivost zaščitene napredne digitalne kabelske storitve."

Lastnosti rešitve M-Card:

  • podpira dešifriranje plačljivih storitev;
  • podpira sisteme z enim in več tokovi;
  • je podprta z digitalnim omrežnim nadzornim sistemom iz Scientific Atlante,
  • hkrati dešifrira do šest video tokov in
  • ima potrdilo CableLabs.

1 Set-topi s podporo za CableCard, ki so trenutno na voljo za preizkušanje:
8300C™ , 8300HDC™ , 8240C™ , 8240HDC™ , 4250C™ , 4250HDC™ , 4240C™ in 4240HDC™

O Scientific Atlanta

Scientific Atlanta je družba podjetja Cisco Systems in vodilni dobavitelj sistemov za dobavo in distribucijo digitalne vsebin, omrežij za prenos za širokopasovni dostop v domu, digitalne interaktivne set-top naprave in naročniške sisteme za omrežja videa, hitrega interneta in internetne telefonije ter za storitve in podporo strankam po vsem svetu. Scientific-Atlanta, Inc. je podružnica Cisco Systems, Inc. Več podatkov o Scientific Atlanta je na voljo na www.scientificatlanta.com.

O podjetju Cisco Systems

Cisco Systems, Inc. (NASDAQ: CSCO) je vodilni proizvajalec omrežnih rešitev za internet. Novice in informacije so na voljo na www.cisco.com. Za aktualne novice obiščite spletno stran http://newsroom.cisco.com.

Cisco, Cisco Systems, logotip Cisco Systems so registrirani zaščitni znaki podjetja Cisco Systems, Inc. in/ali njegovih podružnic v ZDA in drugih državah. Scientific Atlanta, D9050, iLYNX in ROSA so zaščitni znaki podjetja Scientific Atlanta, Inc in/ali njegovih podružnic. Vsi drugi zaščitni znaki, omenjeni v tem dokumentu, so last odgovarjajočih podjetij in ustanov. Uporaba besede partner ne pomeni partnerskega odnosa med Cisco in katerimkoli drugim podjetjem. Cisco Systems International BV so dobavitelji Cisco opreme v Evropi, podružnica v lasti Cisco Systems, Inc.

Oseba za odnose z javnostmi:
Meta Jurca
Cisco Systems
E:mjurca@cisco.com
T: +386 1 582 3103