Novice

S prevzem podjetja Tivella Cisco Sytems povečuje obseg

SAN JOSE, Kalifornija - Podjetje Cisco Systems je napovedalo dokončen dogovor o prevzemu podjetja Tivella, Inc. iz Half Moon Baya v Kaliforniji, ki je bilo doslej v zasebni lasti in je vodilni ponudnik programske opreme in sistemov za digitalne označbe.

Digitalne označbe so rastoča tehnologija, ki ima potencial preobrazbe uporabniškega doživetja in promocije bogatejše komunikacije. Digitalne označbe hitro pridobivajo podporo, saj se podjetja soočajo z raznolikimi izzivi, kot so prihodki in rast, izgradnja in vzdrževanje identitete blagovne znamke in zvestoba strank ter učinkovito doseganje ciljne publike z oglaševanjem in marketingom. Podjetja, ki pripravljajo rešitve za digitalne označbe, so jasno nakazala višjo zavezanost blagovni znamki in dvig prodaje s prenašanjem ustreznih podatkov ključni publiki v bližini prodajnega mesta.

»Po našem mnenju ima integracija digitalnih označb v našo obstoječo poslovno platformo za oddajanje videa v živo izjemen potencial,« je povedal Marthin De Beer, višji podpredsednik skupine za tehnologije na Emerging Markets v podjetju Cisco Systems. »To nam bo omočilo ponujanje videa, videa na zahtevo in drugih predstavno bogatih vsebin na namizja in prikazovalnike digitalnih označb z uporabo IP za aplikacije kot so usmerjene komunikacije, oglaševanje in izobraževanje.«

Podjetje Tivella je bilo ustanovljeno leta 2001 in ima 10 zaposlenih, predvsem v Milpitasu v Kaliforniji ter na sedežu podjetja v Half Moon Bayu v Kaliforniji. Po zaključku prevzema - ki mora zadostiti standardnim pogojem in bo predvidoma zaključen v drugem četrtletju fiskalnega leta 2007 podjetja Cisco Systems - bodo ekipa in izdelki Tivelle integrirani v skupino za tehnologije Emerging Markets v podjetju Cisco, ki jo vodi De Beer.

O podjetju Cisco Systems
Cisco Systems, Inc. (NASDAQ: CSCO) je vodilni proizvajalec omrežnih rešitev za internet. Novice in informacije so na voljo na www.cisco.com. Za aktualne novice obiščite spletno stran http://newsroom.cisco.com.

# # #

Cisco, Cisco Systems, logotip Cisco Systems so registrirani zaščitni znaki podjetja Cisco Systems, Inc. in/ali njegovih podružnic v ZDA in drugih državah. Scientific Atlanta, D9050, iLYNX in ROSA so zaščitni znaki podjetja Scientific Atlanta, Inc in/ali njegovih podružnic. Vsi drugi zaščitni znaki, omenjeni v tem dokumentu, so last odgovarjajočih podjetij in ustanov. Uporaba besede partner ne pomeni partnerskega odnosa med Cisco in katerimkoli drugim podjetjem. Cisco Systems International BV so dobavitelji Cisco opreme v Evropi, podružnica v lasti Cisco Systems, Inc.

Oseba za odnose z javnostmi:
Meta Jurca
Cisco Systems
E: mjurca@cisco.com
T: +386 1 561 0803