Novice

Ključni podatki in aplikacije Oakwood Healthcare System

SAN JOSE, Kalifornija - Oakwood Healthcare System, ki oskrbuje preko milijon ljudi v 35 skupnostih s štirimi bolnišnicami za akutno nego in preko 40 osnovnimi ali specialističnimi ambulantami je vpeljalo pomnilniški sistem SAN, ki temelji na večnivojskih direktorjih Cisco MDS 9509 in večnivojskih stikalih Cisco MDS 9216i. Zdravstveno podjetje je s tem obvladalo hitro rast obsega podatkov in zmanjšalo stroške upravljanja pomnilniškega sistema.

Oakwood Healthcare System s sedežem v Dearbornu v zvezni državi Michigan je zavezan k izjemni stopnji zdravstvene oskrbe in zadovoljstva strank, kar je deloma odvisno tudi od infrastrukture pomnilniškega sistema, ki podpira njihove ključne aplikacije in podatke. Ko se je ekipa za pomnilniški sistem iz Oakwooda odločila za širitev in nadgradnjo obstoječega SAN-a, ki je temeljil na majhnih stikalih z osmimi vrati, so temeljito preiskali ponudbo velikih ponudnikov stikal, da bi ugotovili kateri ima najboljše lastnosti in funkcionalnosti za njihove potrebe.

"Za nas je delovanje brez sesutja 24 ur dnevno, 365 dni v letu izjemno pomembno. Rešitve nekaterih ponudnikov so imele šibke točke, ki bi lahko povzročile nedelovanje sistema," je povedal Brian Perlstein, tehnični arhitekt pri Oakwoodu ter dodal: "Prav tako pa stikala za pomnilniški sistem Cisco Systems uporabljajo podobne ukaze kot programska oprema Cisco IOS®, ki jo že uporabljamo v omrežju naših bolnišnic, kar omogoča preprosto prešolanje upraviteljev omrežja in pomoč pri poenostavitvi našega upravljanja omrežja SAN."

Po opravljeni analizi je Oakwood izbral dva Cisco MDS 9509s za rabo v dvojedrnem omrežnem sistemu, ki je zgrajeno tako, da prepreči katerokoli šibko točko sistema z redundanco, ki jo nudijo direktorji in podvojena zasnova omrežja, ki pripomore k visoki dosegljivosti, ki jo Oakwood potrebuje za 45 TB podatkov pod nadzorom ekipe za pomnilniški sistem. "Nedelovanje sistema zdravstvenim organizacijam kot je naša predstavlja tisoče dolarjev stroškov na minuto," pravi Perlstein. "Visoka dosegljivost direktorjev iz podjetja Cisco in redundanca zasnove sistema SAN omogočata našim zaposlenim priklicati informacije, ki jih potrebujejo, kadarkoli in kjerkoli, ne da bi jim bilo potrebno vedeti, kje je to dejansko shranjeno."

Nov SAN je cenovno učinkovitejši, lažji za upravljanje in pripomore Oakwoodu pri doseganju zahtev zakona HIPPA, ki določa hrambo, dostop do in zaščito podatkov o pacientih. Ekipa za pomnilniški sistem je konsolidirala pomnilniške sisteme iz oddaljenih lokacij v nov osrednji podatkovni center in hkrati konsolidirala strežnike, kar je pripomoglo tudi k nižjim stroškom. "S Cisco Systems smo znižali stroške, saj smo dobili orodja, ki smo jih potrebovali za učinkovitejše upravljanje naših pomnilniških opravil in virov," je povedal Perlstein.

V Oakwoodu sedaj načrtujejo razširitev svojega sistema SAN in centra za obnovitev po katastrofi s še večjim številom varnostnih elementov z uporabo tehnologije Fibre Channel preko IP, ki jo omogočajo večnivojska stikala Cisco MDS 9216i.

Najpomembnejša prednost, ki jo v Oakwoodu omogoča prenovljen sistem SAN je še bolj zanesljiv in cenovno učinkovitejši dostop do podatkov, ki je ključnega pomena za oskrbo pacientov. "Naš cilj je pacientom nuditi najboljšo možno zdravstveno nego in SAN nam to omogoča," je povedal Perlstein. "Sedaj lahko naši zaposleni poiščejo informacije, ki jih potrebujejo, kadarkoli in kjerkoli, ne da bi morali vedeti kje so shranjene."

O podjetju Cisco Systems
Cisco Systems, Inc. (NASDAQ: CSCO) je vodilni proizvajalec omrežne opreme za internet. Novice in informacije so na voljo na http://newsroom.cisco.com.

# # #

Cisco, Cisco Systems, logotip Cisco Systems, Catalyst in StackWise so registrirani zaščitni znaki podjetja Cisco Systems, Inc. in/ali njegovih podružnic v ZDA in drugih državah. Vsi drugi zaščitni znaki, omenjeni v tem dokumentu, so last odgovarjajočih podjetij in ustanov. Uporaba besede partner ne pomeni partnerskega odnosa med Ciscom in katerimkoli drugim podjetjem. Cisco Systems International BV so dobavitelji Cisco opreme v Evropi, podružnica v lasti Cisco Systems, Inc.

Oseba za stike z javnostmi:
Meta Jurca
Cisco Systems
E: mjurca@cisco.com
T: +386 1 561 0803