Novice

Cisco Systems presegel 3 milijone namestitev dostopnih točk za brezžični

SAN JOSE, Kalifornija - Skupno število namestitev brezžičnih dostopnih točk Cisco Systems v poslovnih omrežjih je preseglo mejnik treh milijonov. AIG Technologies, Inc., podružnica podjetja American International Group Inc. je obeležila ta mejnik z namestitvijo brezžične arhitekture Cisco Unified Wireless Architecture ob širitvi svojega poslovnega omrežja.

"Preseči mejnik treh milijonov dostopnih točk je izjemen dosežek," je povedal Brett Galloway, podpredsednik in generalni direktor oddelka za brezžična omrežja pri Cisco Systems. "Brezžično omrežje je temelj, ki omogoča vpeljavo širokega nabora novih poslovnih mobilnih storitev. Zaradi tega bo vse več podjetij in komercialnih organizacij hotelo izkoristiti in razširiti svoje brezžično omrežje kot del svojega ožičenega omrežja."

Cisco Unified Wireless Network
Je vodilna rešitev za ožičeno in brezžično omrežje, ki ponudi cenovno ugodne rešitve za varnost, vpeljavo, upravljanje in nadzor poslovnih brezžičnih omrežij. Ta zmogljiva rešitev združuje elemente brezžičnega in ožičenega omrežja za dobavo razširljivih brezžičnih omrežij z visoko stopnjo varnosti in preprostim upravljanjem. Vključuje inovativne zmožnosti radijskih frekvenc, ki omogočajo dostop do jedrnih poslovnih aplikacij v realnem času in nudi preverjeno varno povezljivost poslovnega razreda.

Cisco Unified Wireless Network je edina rešitev, ki integrira inovativno tehnologijo dostopnih točk z nagrajenim centraliziranim sistemom za upravljanje, inteligentnim nadzorom, lokacijskimi storitvami v realnem času in širokim naborom združljivih odjemalcev z oznako Cisco Compatible. To pripomore k znižanju celotnih operativnih stroškov s poenostavljeno vpeljavo, delovanjem in upravljanjem omrežja. S to rešitvijo je mogoče preprosto upravljati na deset tisoče dostopnih točk iz centralizirane konzole za upravljanje.

Več informacij o celotni paleti poslovnih brezžičnih rešitev podjetja Cisco Systems na www.cisco.com/go/wireless.

O podjetju Cisco Systems
Cisco Systems, Inc. (NASDAQ: CSCO) je vodilni proizvajalec omrežne opreme za internet. Novice in informacije so na voljo na http://newsroom.cisco.com.

# # #

Cisco, Cisco Systems, logotip Cisco Systems, Catalyst in StackWise so registrirani zaščitni znaki podjetja Cisco Systems, Inc. in/ali njegovih podružnic v ZDA in drugih državah. Vsi drugi zaščitni znaki, omenjeni v tem dokumentu, so last odgovarjajočih podjetij in ustanov. Uporaba besede partner ne pomeni partnerskega odnosa med Ciscom in katerimkoli drugim podjetjem. Cisco Systems International BV so dobavitelji Cisco opreme v Evropi, podružnica v lasti Cisco Systems, Inc.

Oseba za stike z javnostmi:
Meta Jurca
Cisco Systems
E: mjurca@cisco.com
T: +386 1 561 0803