Novice

Yahoo! BB vpeljal vmesnik Cisco CRS-1 40 Gb/s OC-786

Podjetje Cisco Systems je napovedalo, da je Yahoo! BB, eden največjih ponudnikov širokopasovnih storitev na Japonskem, vpeljal visokozmogljiv 40 Gb/s vmesnik v svoj usmerjevalni sistem Cisco Carrier Routing System (Cisco CRS-1). Ponudnik namerava v prihodnje vpeljati visokozmogljive vmesnike po vsej državi.

Yahoo! BB, eden izmed največjih ponudnikov širokopasovnih storitev na Japonskem, gradi na arhitekturi IP omrežja prihodnje generacije iz podjetja Cisco Systems (IP NGN) hitro rast svojih naprednih IP video storitev, vključno z videom na zahtevo. Yahoo! BB ima trenutno več kot 5 milijonov ADSL naročnikov in nudi napredne video storitve po 23-ih okrožjih v Tokiu, Hokkaidu, Saitami, Čibi, Kanagawi, Aičiju, Kjotu, Osaki, Hjogu in Fukaoki. Arhitektura Cisco IP NGN daje Yahoo! BB fleksibilnost, razširljivost, varnost in stabilnost, ki jo potrebuje za vzdrževanje in celo pospeševanje svoje hitre rasti.

"Yahoo! BB je med najbolj naprednimi, na stranke osredotočenimi ponudniki na svetu in zelo smo zadovoljni, da lahko še naprej tesno sodelujemo z njimi pri razvoju in vpeljavi tehnologij, ki omogočajo napredne storitve IPTV," je povedal Tony Bates, višji podpredsednik za tehnologije usmerjanja in ponudnikov storitev pri podjetju Cisco Systems.

"Vpeljava vmesnika za 40 Gb/s v CRS-1 je izjemno izboljšala učinkovitost in razširljivost virov oddajanja signala v omrežju Yahoo! BB," je povedal Keiiči Makizono, generalni direktor tehnološkega oddelka v SOFTBANK BB. "Posledično se je zmogljivost omrežja povečala za štirikrat, s podporo za vse večje število širokopasovnih uporabnikov."

O SOFTBANK BB Corporation in BB Technology Corporation
SOFTBANK BB Corporation in BB Technology Corporation sta podjetji v lasti SOFTBANK Group. Obiščite sledeča spletna naslova za dodatne informacije in pregled obeh podjetij.
http://www.softbankbb.co.jp
http://www.bbtec.co.jp

O podjetju Cisco Systems
Cisco Systems, Inc. (NASDAQ: CSCO) je vodilni proizvajalec omrežne opreme za internet. Novice in informacije so na voljo na www.cisco.com.

# # #

Cisco, Cisco Systems, logotip Cisco Systems, Catalyst in StackWise so registrirani zaščitni znaki podjetja Cisco Systems, Inc. in/ali njegovih podružnic v ZDA in drugih državah. Vsi drugi zaščitni znaki, omenjeni v tem dokumentu, so last odgovarjajočih podjetij in ustanov. Uporaba besede partner ne pomeni partnerskega odnosa med Ciscom in katerimkoli drugim podjetjem. Cisco Systems International BV so dobavitelji Cisco opreme v Evropi, podružnica v lasti Cisco Systems, Inc.

Oseba za stike z javnostmi:
Meta Jurca
Cisco Systems
E: mjurca@cisco.com
T: +386 1 561 0803