Novice

Cisco Systems in Bank Austria Creditanstalt Leasing ponujata paket IP-telefonije

Cisco Systems in Bank Austria Creditanstalt Leasing sta pripravila paket IP telefonije, ki zagotavlja optimizacijo stroškov komunikacije tudi manjšim in srednje velikim podjetjem. Ugodni pogoji leasinga Bank Austria Creditanstalt Leasing pri nakupu Cisco Systems IP telefonije, bistveno zmanjšujejo stroške vzdrževanja telefonskih sistemov in njihovo upravljanje

Prednosti IP telefonije
V sistemu IP-telefonije se telefonski klici prenašajo prek računalniškega podatkovnega omrežja. Tako podjetju oz. organizaciji ni potrebno več vzpostavljati dveh omrežij, zaradi česar se bistveno znižajo stroški vzdrževanja. Z uvedbo IP-telefonije se močno poveča mobilnost zaposlenih; če pa ima podjetje oziroma organizacija svoje pisarne na več lokacijah, se poenostavi upravljanje, klici znotraj teh lokacij pa so brezplačni.

Eden od najbolj znanih izrazov v tem kontekstu je Voice Over IP (VOIP). To je tehnologija, ki spreminja glasovno komunikacijo v IP-pakete in je osnova za prenos glasovnih podatkov prek IP-infrastrukture. Izraz se pogosto uporablja tudi za opis storitve Toll Bypass: kjer se zvok prenaša preko svojega omrežja mimo javnega telefonskega omrežja.

IP-telefonija je več od tehnologije VOIP ali storitve Toll Bypass: prek IP-infrastrukture ponuja celoten spekter telefonskih storitev in aplikacij. Ima vse funkcije kot klasični in standardni telefonski sistemi (PDX), hkrati pa je veliko bolj prilagodljiva in preprostejša za namestitev. Ker glas ali zvok potujeta v IP-paketih prek standardnega računalniškega omrežja, omogoča tudi uvajanje številnih novih aplikacij.

IP telefonija za mala in srednje velika podjetja
Rešitve IP-telefonije so bile doslej ustreznejše za večje sisteme in manj primerne za mala in srednje velika podjetja. Nova aplikacija Cisco CallManager Express pa omogoča optimizacijo stroškov komunikacij tudi manjšim podjetjem. Rešitev je namreč namenjena predvsem podjetjem z manj kot 100 zaposlenimi, ne glede na to, ali so njihove pisarne na enem mestu ali več lokacijah. IP telefonija je omrežje, ki omogoča prenos zvoka in podatkov, se lahko prilagaja rasti podjetja in se širi brez omejitev ter dodatnih stroškov.

Cisco rešitve po meri za vse
S ponudbo Cisco Systems in Bank Austria Creditanstalt Leasing bodo mala in srednje velika podjetja (vključno s stroški financiranja) za opremo plačala precej manj kot je ta dejansko vredna ter dobila dve rešitvi v enem paketu. Ponudba namreč ne vključuje le IP telefonov in rešitev za IP telefonijo, ampak tudi popolno prenovo omrežne infrastrukture podjetja. V paket sta vključena tudi vrhunsko omrežno stikalo serije Catalyst in usmerjevalniki iz najnovejše serije Cisco usmerjevalnikov integriranih storitev (razen pri konfiguraciji z 20 telefoni).

Cisco IP telefonija z ugodnim financiranjem omogoča 5-kratno varčevanje:

Varčevanje pri nakupu in financiranju

  • oprema je na voljo za bistveno manjšo vsoto denarja, v ceno pa so vključeni tudi stroški odobritve in financiranja

Varčevanje pri izgradnji omrežja

  • glede na to, da se podatki v IP telefonskem sistemu pretakajo preko standardnih računalniških omrežnih povezav, bodo lahko sedaj podjetja z enim samim omrežjem storila več, kot doslej z dvema ločenima

Varčevanje pri vzdrževanju

  • vzdrževanje enega omrežja je cenejše, kakovostnejše, hitrejše in enostavnejše kakor vzdrževanje dveh

Varčevanje pri klicih

  • komuniciranje s podružnicami znese natanko 0 SIT + DDV

Varčevanje pri naročnini

  • z IP telefonijo lahko podjetja prihranijo do dve tretjimi sedanjega zneska naročnine

Podrobnosti in izjemno ponudbo opreme in rešitev za IP telefonijo in informativne izračune ugodnega financiranja v sodelovanju z Bank Austria Creditanstalt Leasing si lahko ogledate na http://www.cisco.com/si/ipt

O podjetju Cisco Systems
www.cisco.com

# # #

Cisco, Cisco Systems, logotip Cisco Systems, Catalyst in StackWise so registrirani zaščitni znaki podjetja Cisco Systems, Inc. in/ali njegovih podružnic v ZDA in drugih državah. Vsi drugi zaščitni znaki, omenjeni v tem dokumentu, so last odgovarjajočih podjetij in ustanov. Uporaba besede partner ne pomeni partnerskega odnosa med Ciscom in katerimkoli drugim podjetjem. Cisco Systems International BV so dobavitelji Cisco opreme v Evropi, podružnica v lasti Cisco Systems, Inc.

O podjetju Bank Austria Creditanstalt Leasing
Bank Austria Creditanstalt leasing, kot del uspešne mednarodne finančne skupine, v Sloveniji deluje kot univerzalna leasing družba, ki ponuja tako leasing premičnin kot tudi nepremičnin.

Oseba za stike z javnostmi:
Meta Jurca
Cisco Systems
E: mjurca@cisco.com
T: +386 1 561 0803