Novice

Cisco Systems partnerji leta 2005 v CEE, Adriatic regiji so NIL d.o.o.

V okviru globalne tehnološke konference Cisco Partner Summit 2006, ki se je odvijala v San Diegu v Kaliforniji, je podjetje Cisco Systems naznanilo podelitev nagrad za izjemne dosežke na področjih varnosti, distribucije in na področju majhnih in srednje velikih podjetij. Znotraj CEE (osrednja in vzhodna Evropa), Adriatic regije so bili za partnerje leta 2005 imenovani tudi partnerji slovenske pisarne Cisco Systems NIL d.o.o., RRC Business Telecommunications in Comtron d.o.o.

NIL d.o.o., Cisco Systems partner leta 2005 na področju varnosti
Nagrada je podeljena podjetju, ki je v preteklem letu prikazalo izjemno strokovnost na področju varnosti medomrežnega povezovanja. Nenehno utiranje poti pri zagotavljanju inovativnih in vodilnih storitev, rešitev in aplikacij za stranke, hkrati pa omogočanje le-tem izjemno povečati produktivnost, vpeljati nove storitve in razvijati obstoječe sisteme za znatno izboljšavo varnostne infrastrukture so razlogi za izbor NIL-a za Cisco Systems partnerja leta 2005 na področju varnosti. NIL je namreč primer idealnega omrežnega podjetja, saj združuje izdelke Cisco Systems s svojim izobraževalnim centrom in razvija neprebojne rešitve za najpomembnejša javna naročila, pri katerih je varnost zares ključnega pomena pri uspešnem zagotavljanju stabilnosti države. Ne zgolj v Sloveniji, temveč po vsem svetu so prepoznani kot poglavitni partner podjetja Cisco Systems za izobraževanje. Po svetu tržijo tehnološko najzahtevnejše varnostne izdelke za zagotavljanje varnosti in so zato eden ključnih Cisco Systems AT partnerjev.

RRC Business Telecommunications, Cisco Systems distribucijski partner leta 2005
Nagrada je podeljena podjetju, ki je v preteklem letu prikazalo nenehno usmerjenost v cenovno vodstvo in močne investicije tako na svojih osrednjih kot na novih trgih. RRC Business Telecommunications je dosegel znatno rast prek svojih ciljev, ob tem strankam in partnerjem dobavljal inovativne, vodilne storitve, rešitve in aplikacije, hkrati iz priložnosti novih tehnologij ustvarjal storitve z dodano vrednostjo. RRC Business Telecommunications Cisco Systems vidi kot vodilno distribucijsko podjetje, je zelo predan distributer, ki ne le investira v ljudi, temveč tudi razvija in izobražuje partnerje, predvsem pa verjame, da je s Cisco Systems izdelki moč dosegati najboljšo povrnitev investicije (ROI).

Comtron d.o.o., Cisco Systems partner leta 2005 na področju majhnih in srednje velikih podjetij
Nagrada za podjetje, ki je svojih strankam in partnerjem v preteklem letu utiralo pot pri ponudbi inovativnih, vodilnih storitev, rešitev in aplikacij, posebej prilagojenih za majhna in srednje velika podjetja. Comtron d.o.o. je bil izran za partnerja leta na področju, ker je najbolje izkoristil prednosti programov Cisco Systems SMB select program in Cisco Systems Opportunity Incentive Program (OIP) ter prek njih svojim strankam omogočal edinstvene prednosti. Comtron d.o.o. se osredotoča na potrebe strank v majhnih in srednje velikih podjetjih ter razvija rešitve za platformo IPC za maloprodajni segment.

Osvaldo Bianchi, Senior Manger, Channels, Emerging Markets Cisco Systems, je povedal: »Cisco Systems svojim prek sodelovanja z nekaterimi najuspešnejšimi partnerji v panogi, svojim strankam z tehnologijo prispeva k boljši izgradnji njihovega poslovnega sistema. S podeljenimi nazivi nagradimo naše najuspešnejše partnerje, hkrati pa tako povečamo njihovo prepoznavnost. V interesu Cisco Systems je namreč izgraditi sistem partnerjev, zaupanja vrednih svetovalcev, ki svojim strankam omogočajo boljše komuniciranje, sodelovanje in učinkovitejši nastop na trgu.«

O podjetju Cisco Systems

Cisco Systems, Inc. (NASDAQ: CSCO) je vodilni proizvajalec omrežne opreme za internet. Novice in informacije so na voljo na www.cisco.com

# # #

Cisco, Cisco Systems, logotip Cisco Systems, Catalyst in StackWise so registrirani zaščitni znaki podjetja Cisco Systems, Inc. in/ali njegovih podružnic v ZDA in drugih državah. Vsi drugi zaščitni znaki, omenjeni v tem dokumentu, so last odgovarjajočih podjetij in ustanov. Uporaba besede partner ne pomeni partnerskega odnosa med Ciscom in katerimkoli drugim podjetjem. Cisco Systems International BV so dobavitelji Cisco opreme v Evropi, podružnica v lasti Cisco Systems, Inc.

Oseba za stike z javnostmi:
Meta Jurca,
Cisco Systems
E: mjurca@cisco.com
T: +386 1 561 0803