Trådlöst nätverk

Teknisk översikt

Lär dig om trådlös nätverksteknik och utforska trådlösa nätverkslösningar från Cisco..

 

Teléfonos empresariales

Trådlös nätverksteknik: Med en enda blick

Trådlös nätverksteknik är ett viktigt produktivitetsverktyg för den ständigt ökande mobila arbetskraft som vi har i dag. Med ett trådlöst nätverk kan ett företags arbetsstyrka vara kopplade till produktivitetstillämpningar och informationsresurser i stort sett när och varifrån som helst.

Nedan följer en kortfattad vägledning till kostnadsbesparingar och andra fördelar med trådlösa nätverk, teknik samt information om Ciscos trådlösa nätverkslösningar avsedda för små och medelstora företag.

Fördelar med trådlösa nätverk

Lösningar

Cisco erbjuder olika trådlösa nätverkslösningar för små och medelstora företag, som t.ex. Ciscos Wireless Express Access, 500-serien. Ciscos Wireless Express Access Point, 500-serien, är en viktig komponent i Ciscos Mobility Express-lösning. Det är en trådlös nätverkslösning i storföretagsklass som erbjuder hög säkerhet, prestanda och flexibilitet, men till ett pris som överkomligt för små och medelstora företag.

Cisco Configuration Assistant, ett kostnadsfritt nedladdningsprogram, gör det lätt att installera och hantera Ciscos Wireless Express Access Point, 500-serien. Enbands 802,11g-åtkomstpunkter kan driftsättas i fristående läge eller styrenhetsläge, för att tillgodose olika krav på trådlös nätverks- och verksamhetsmobilitet.


Mer information finns på: Trådlösa nät