Videokonferens

Cisco TelePresence

Upptäck hur Cisco TelePresence videokonferens kan hjälpa ditt företag att dra fördel från en personlig, produktiv, mötesupplevelse ansikte-mot-ansikte.

 

Teléfonos empresariales

Videokonferenser har utvecklats dramatiskt och ses inte längre som en nyhet. Men dagens videokonferenser har fortfarande problem med gryniga bilder, otydligt ljud, ryckiga rörelser, brutna anslutningar och svåranvänd programvara. Företag undviker ibland att använda enkla konferensverktyg eftersom tekniken inte kan ge bild- och ljudkvalitet på professionell nivå.

Cisco TelePresence: En verklighetstrogen, lättanvänd videokonferenslösning

Nu kan Cisco videokonferens upplösa barriärer och möjliggöra samarbete på distans. Cisco TelePresence återskapar mötesrumsupplevelsen, så att du kan träffas ansikte-mot-ansikte med dina globalt spridda team utan kostnaderna och besvären med resor. Denna videokonferensteknik förbättrar avsevärt ditt teams tillgänglighet och effektivitet.

TelePresence-upplevelsen erbjuder konferenser med hög ljudkvalitet och HD-video över ett tillförlitligt IP-nätverk. Till skillnad från traditionella videokonferenser kommer dina möten att se ut och låta som om alla deltagarna verkligen är tillsammans i samma rum. Du kan initiera eller delta i en TelePresence-session med verktyg som du redan känner till, som t.ex. ett telefongränssnitt och grupprogramvara som Microsoft Outlook eller IBM Lotus Notes. Detta gör att du kan fokusera mer på mötet och mindre på videokonferenstekniken.

Så här fungerar ett Cisco TelePresence-möte:

Deltagare i den verklighetstrogna upplevelsen vid TelePresence-videokonferenser får ofta en känsla av kamratskap. Missförstånd på grund av kulturella, språk- och andra barriärer inträffar mindre ofta än vid telefon- eller traditionella videokonferenssessioner. Resultatet gör att organisationer kan fatta beslut fortare och reagera snabbare på förändrade konkurrenstryck. Denna videokonferens hjälper alla att kommunicera och samarbeta effektivt, även om de befinner sig på olika kontinenter.


Mer information finns på: Röst och konferens