Routrar och switchar

Nätverksroutrar

Nätverksroutrar

Teknisk översikt

Lär dig hur nätverksroutrar håller på att utvecklas till integrerade tjänsteenheter med fler funktioner och förbättrad säkerhet för företag av alla storlekar.

 

Teléfonos empresariales

Vi levererar integrerade tjänster med nätverksroutrar

Nätverksroutrar utvecklas snabbt. De är inte längre enkla maskinvaruenheter som kopplar ihop skilda nätverk. Nätverksroutrar har blivit sofistikerade produkter som kan utföra många fler funktioner än routing. Fler Cisco-kunder installerar nu nätverksroutrar som kan leverera integrerade tjänster och multipla tillämpningar, såsom röst, video, data och Internetåtkomst, samt trådlös funktion.

Fördelar från nätverksroutrar med integrerade tjänster

Växande företag, speciellt de som öppnar nya kontor, kan dra fördel av nätverksroutrar med integrerade tjänster som är mycket säkra, flexibla och kompatibla med framtidens teknik. Dessa nätverksroutrar erbjuder fördelar som:

  • En enhet med flera funktioner: Eftersom teknik är inbyggd i eller lätt kan läggas till varje nätverksrouter kan företag installera en sofistikerad enhet, i stället för att köpa olika produkter som tillhandahåller olika individuella funktioner.
  • Samma åtkomst vid huvudkontor och distansplatser: Nätverksroutrar med integrerade tjänster ger alla arbetare - även de på filialkontor eller distansplatser - samma åtkomst till affärstillämpningar, förenad kommunikation och videokonferenser.
  • Centraliserad ledning: Med nätverksroutrar med integrerade tjänster kan teknisk personal på huvudkontoret hantera nätverket från en central plats. Detta gör det möjligt för IT-avdelningar att tilldela resurser till prioriterade projekt och ge tillförlitlig service till personal på alla platser.
  • Integrerad nätverkssäkerhet: Genom en systemstrategi kan nätverksroutrar som erbjuder integrerade tjänsters göra det möjligt för företag överlåta ansvaret för säkerhet och tillförlitlighet från enstaka datorer och användare till själva nätverket. Detta hjälper till att skydda företag från det tillflöde av virus, fientlig kod och andra infektioner som slutanvändares bärbara datorer ovetande kan förvärva.

Behållningar från nätverksroutrar

Minskat kapitalutlägg, lägre driftskostnader och ökad produktivitet är vanliga behållningar från installation av nätverksroutrar som integrerar tjänster. Dessa fördelar gäller oberoende av företagets storlek.


Mer information finns på: Ciscos routrar för små företag (Linksys Business-serien)

Vi kan hjälpa dig

Dela