Nätverk

Cisco Networking Academy

Skaffa information om nätverksutbildning och karriärmöjligheter som erbjuds av Cisco Networking Academy i mer än 165 länder världen runt.

 

Teléfonos empresariales

Cisco Networking Academy är ett innovativt utbildningsinitiativ som avser att skapa en pool utbildade nätverksspecialister och förbättra karriärmöjligheter och ekonomiska tillfällen världen runt.

Detta framgångsrika nätverksprogram, med mer än 10 000 akademier i över 165 länder, erbjuder viktig kommunikations- och teknisk kompetens till en global arbetsstyrka. Från sin start år 1997 har den tillhandahållit värdefull nätverksutbildning, grundad på ett mycket framgångsrikt samarbete mellan Cisco, utbildningsorganisationer, företag, statliga myndigheter och samhällen.

Cisco ser på Internet och utbildning som en av nästa århundrades stora utjämnare. Avsaknad av Internet-stödd utbildning och en brist på arbetare med god nätverksutbildning utgör globala dilemman.

Cisco Networking Academy inriktar sig för tillfället på avsaknaden av nätverksutbildade personer i Indien. År 2008 behövde landet 118 000 fler nätverksutbildade personer, ett antal som förväntades öka till 137 200 år 2009, enligt en IDC India-studie. Indien kan förbättra sin ekonomiska utveckling genom att begagna sig av möjligheterna inom informationsteknik och förbinda sig att matcha teknologiska framsteg med en investering i sitt folk.

Sedan starten i Indien år 2000 har Ciscos nätverksutbildningsprogram växt till nästan 200 akademier över hela landet och har påverkat tusentals liv. Med sitt speciella nätverksprogram som gör utbildning möjlig för alla, trots landsbygds- och könshinder, skapar Cisco Networking Academy en allmän förståelse grundad på nya förbindelser - den mänskliga nätverkseffekten.

Mer information finns på: Vad du behöver veta om routrar och switchar